İmran Han: Pakistan Halk Partisi'yle İttifak Olasılığı Söz Konusu Bile Olamaz - Son Dakika
Politika

İmran Han: Pakistan Halk Partisi'yle İttifak Olasılığı Söz Konusu Bile Olamaz

İmran Han: Pakistan Halk Partisi\'yle İttifak Olasılığı Söz Konusu Bile Olamaz

Pakistan Tehreek-e-Insaf partisi Genel Başkanı İmran Han, Pakistan Halk Partisi'yle bir seçim ittifakı kurulmayacağını söyledi.

11.12.2017 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan Tehreek-e-Insaf partisi Genel Başkanı İmran Han, Pakistan Halk Partisi'yle bir seçim ittifakı kurulmayacağını söyledi.

Pakistan Tehreek-e-Insaf partisi Genel Başkanı İmran Han, Pakistan Halk Partisi Asıf Ali Zerdari yönetiminde olduğu sürece iki parti arasında bir seçim ittifakı kurulmayacağını söyledi. Terör karşıtı bir mahkemede yer almasının ardından İmran Han yerel gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yolsuzluk karşıtı bir kampanyanın en ön safhasında yer alıyoruz ve Zerdari ile bir ittifak olasılığı söz konusu bile olamaz. Benim savaşım yolsuzluğa karşıdır" dedi.

Bugün mahkeme karşısına çıkan İmran Han, 2014 yılında kendisine yapılan terör suçlamalarına itiraz etti. 2014 yılında parti üyelerini şiddet kullanmaya teşvik etme, devlet televizyon binası, parlamento ofisi ve polis şefi Asmatullah Junejo'ya zarar verme suçlarından mahkeme karşısına çıkan İmran Han'ın talebi reddedildi. Konuyla ilgili Han, "Pakistan Müslüman Ligi (PML-N) kendileri yozlaşmış olduğu için diğer partileri de yozlaşmış olarak göstererek rakip eliyor" dedi. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika İmran Han: Pakistan Halk Partisi'yle İttifak Olasılığı Söz Konusu Bile Olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement