İMSİAD Üyelerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

İMSİAD Üyelerini Yalnız Bırakmadı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, Yönetimi bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarında üyelerini ziyaret etti.

31.10.2018 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD), işbirliğiyle bu yıl 24-27 Ekim tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenen, Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuar'ında ikili iş görüşmeleri yapan, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu üyeleri ardından fuar katılımcısı olan üyelerini ziyaret etti.

600'ün üzerinde müteahhit ve inşaat sanayicisi üyesiyle çalışmalarını sürdüren Afganistan İnşaatçılar Derneği CEO'su Sharif Azimi ve Yönetim Kurulu üyesi Nessar Ahmad Salimi ile iş birliği protokolü imzalayan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, "Fuar ve benzeri organizasyonlar iş dünyası için çok büyük önem taşır, biz İMSİAD ailesi olarak çalışma ağımızı olabildiğince genişletme ve farklı coğrafyalara taşımak niyetindeyiz" diye konuştu.

Ticari ilişkilerin her anlamda faydası olacağına işaret eden İMSİAD Başkanı Andıç: "Her şey ticaret ve alışveriş ile başlar gelişir, bize düşen görev uluslararası iş anlaşmaları için önemli bir bileşen olan fuarları iyi değerlendirip ardından özverili bir çalışma kaydetmektir" ifadelerini kullandı.

İMSİAD ÜYELERİ OLAN EFENDİOĞLU VE YÜCE MERMERİ ZİYARET ETTİ

Sonrasında, İMSİAD üyesi ve aynı zamanda fuar katılımcısı firma olan Efendioğlu Mermer'i ziyaret eden İMSİAD Yönetimi fuar ile ilgili bilgi aldı, Başkan Mustafa Andıç İMSİAD üyesi ve Efendioğlu Mermer firması Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu'na inşaat sektörüne yaptığı değerli katkılara binaen plaket verdi.

İMSİAD Yönetimi'nin fuar temasları doğrultusunda ikinci durağı ise doğal taş sektöründe 30 yılı geride bırakan Yüce Marble firması oldu. Yüce Marble Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüce'yle sektörü değerlendiren İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve beraberindeki heyet, inşaat sektörüne yaptığı değerli katkılara binaen Yüce Marble Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüce'ye plaket vererek başarılar diledi.

Fuar katılımcısı firma yetkilileri yapılan ziyaretten ve başarı dileklerinden dolayı, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İMSİAD Üyelerini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement