İnanç Turu Programı Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

İnanç Turu Programı Belli Oldu

İnanç Turu Programı Belli Oldu

Düzce Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı içinde yapılan ve geleneksel hale getirilen, İnanç Turu 2013 yılı programı belli oldu.

19.06.2013 14:35  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı içinde yapılan ve geleneksel hale getirilen ' İnanç Turu' na ilişkin 2013 yılı programı belli oldu. Buna göre İnanç Turu için kayıtlar 24 Haziran tarihinde başlayacak.

Düzce Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı içinde gerçekleştirilen İstanbul'daki kutsal mekanlara gezi programı bu yıl için de belirlendi. Ramazan ayı içinde 22 Temmuz tarihinde başlayacak olan ve 2 Ağustos tarihine kadar sürecek olan 10 günlük inanç turu için kayıtlar 24 Haziran tarihinde başlayacak ve 5 temmuz tarihine kadar sürecek. Günübirlik olarak düzenlenen İnanç Turu için bu yıl bin 350 kişilik kontenjan belirlendi. 50 yaş ve üstü kişilerin katılabileceği gezi için herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Düzce Belediyesi'nin günübirlik olarak programladığı inanç turunda ziyaret edilecek yerler şu şekilde: "Şakirin camii, Süleyman Hilmi Tunahan kabri, Aziz Mahmud Hüdai Türbesi, Süleymaniye camii, Fatih Camii, Hırka-ı Şerif camii, Sultanahmet camii, Eyüp Sultan camii." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnanç Turu Programı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement