İnanılmaz kurtuluş - Son Dakika
3.Sayfa

İnanılmaz kurtuluş

İnanılmaz kurtuluş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir otomobil, virajı alamayarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

10.06.2019 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir otomobil, virajı alamayarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücü ise inanılmaz bir şekilde yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Fatsa-Ordu sahil yolu Bolaman Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Keskin yönetimindeki 52 EN 985 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı sürücüye ulaşmak için büyük çaba sarf etti. Kurtarma ipleri ile itfaiyenin yardımı ile deniz kenarına inen sağlık ekipleri olay yerinde yaralı sürücüye ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Fatsa Sahil Güvenlik Komutanlığı botu ile Bolaman Limanı'na getirildi. Ambulansla Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan sürücünün tedavisi devam ederken, jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören vatandaşlar, otomobil sürücüsünün yaralı olarak kurtulmasını "inanılmaz" olarak nitelendirdiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnanılmaz kurtuluş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.


Advertisement