İncek Dünyası, Ankara'nın Havasını Değiştiriyor - Son Dakika
Ekonomi

İncek Dünyası, Ankara'nın Havasını Değiştiriyor

İncek Dünyası, Ankara\'nın Havasını Değiştiriyor

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşil ve mavi ile buluşturuyor.

27.03.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşil ve mavi ile buluşturuyor.

Çocukların özgürce oynayabileceği, anne babaların keyifle vakit geçirebileceği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebileceği Sinpaş GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği konut projelerinden İncek Life, Villa Nergis, Villa Çiğdem, Lale Konakları, Kardelen Konakları, Menekşe Konakları, Leylak Evleri ve Göl Kule ile 7 ayrı konut tipiyle Ankara'da doğanın içinde zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. İncek Life'de kendine özgü mahalle yapısı ve zengin sosyal yaşam alanları da farklı bir kent kültürü kurmayı amaçlamış. İncek Life'de komşu parkta yer alan açık plaj ve devasa yüzme havuzu, piknik ve barbekü alanı, tenis kortu, golf ve basket sahaları, çocuk cenneti, yoga ve pilates alanları, koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunuyor.

İNCEK BLUE'DE 356 GÜN TATİL KONFORU

İncek Blue ise Zen Kulübü, Spa ve Wellness'ı ile yılın 365 günü tatil konforu sunuyor. İncek Blue'dan ayrılmadan günlük ihtiyaçların karşılanabileceği alışveriş alanları, 7/24 resepsiyon hizmeti, güvenlik, çocuklar için Kulüp Evi gibi sosyal olanaklar mevcut.

İNCEK GREEN'LE YEŞİLLE İÇİÇİE

İncek Dünyası'nın son etabı İncek Green ise yemyeşil bir doku içinde doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede Ankaralıların balkon sevgisi ve her mevsim peyzajın keyfini çıkarmaları düşüncesiyle, cam bölmelerle kapatılıp kış bahçelerine de dönüştürülebilen geniş balkonlar yer alıyor. Bir yanda komşu parkın peyzaj alanına, diğer yanda Çayyolu şehir manzarasına hakim konumda yer alan İncek Green, zengin bitki örtüsüyle tertemiz ve doğal bir ortam sunuyor. İncek Green'in peyzajında su kenarı bitkileriyle şehrin iklimine en iyi uyum sağlayan ve en güzel görüntüyü veren Ankara'nın meşhur ağaçları; söğütler, atkestaneleri ve Japon akçaağaçları dikkat çekiyor. Doğadaki dengeyi en iyi aktaran ying/yang şeklinde düzenlenmiş, sessizliğin ve dinginliğin hakim olduğu Zen Bahçesi, dikey yeşil duvarlar ve suyu çevreleyen ahşap kaplamalarla doğal bir yaşam için tasarlandı.

PRESTİJLİ MARKALARLA İŞBİRLİĞİ ANKARA'DA DA SÜRDÜ

Ayrıca Sinpaş GYO, Türkiye'nin güvenilir ve prestijli markalarıyla işbirliğini Ankara'da da sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla İncek Life'ın yanı başında. Çocuklarının burada eğitim almasını isteyen İncek Life sakinleri hem avantajlı eğitim koşullarından yararlanıyor hem de çocuklarını okula yürüyerek götürmenin rahatlığını yaşıyor.

İncek Dünyası'nda 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisiz ödeme kolaylıkları sunuluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İncek Dünyası, Ankara'nın Havasını Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlandı
    17:33 Yalova Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlandı

    Yalova'da gerçekleştirilen Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yürüyüş, tören ve konuşmaların yapıldığı etkinlikte, Yalova'nın turizm potansiyeli ve eksiklikleri üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

  • Gümüşhacıköy TSO Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'i ziyaret etti
    17:19 Gümüşhacıköy TSO Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'i ziyaret etti

    Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Koca, Demir'e yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçenin gelişmesi ve kalkınması için iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Demir ise ticaret odası ile iş birliğine her zaman açık olduklarını vurgulayarak, Hamamözü ilçesini kalkındırmak için birlikte çalışacaklarını ifade etti. Ziyaretin ardından Koca ve Demir, Hamamözü'nde bulunan bazı işletmelere ziyarette bulunarak, esnafla sohbet etti.

  • Türkiye'de İnsan Kaynakları Algısı Geliştirilmeli
    17:09 Türkiye'de İnsan Kaynakları Algısı Geliştirilmeli

    Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay, Türkiye'de insan kaynakları alanında toplumsal geçmişi, kültürel zenginliği ve insana bakış açısını yansıtacak insan kaynakları algısının geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Atay, Türkiye'de insan kaynakları personeli sayısının düşük olduğunu ve bu oranı artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, işsizlik oranının düşmesinde erken dönem kariyer fırsatlarının etkili olduğunu vurguladı. TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol ise işletmelerdeki eski prosedürlere tepki gösteren genç çalışanların önemine dikkat çekti.

  • Avukat Ali Kızılay: Bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesintileri haksız şart oluşturuyor
    16:55 Avukat Ali Kızılay: Bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesintileri haksız şart oluşturuyor

    Avukat Ali Kızılay, bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, müşterilerin geriye dönük 10 yıllık kesintiyi talep edebileceğini belirtti. Kızılay, bu durumun haksız şart oluşturduğunu ve tüketici hakem heyetlerine başvuru yaparak ücretleri talep etme imkanı olduğunu ifade etti.

  • Isparta'da Kaçak Avcılıkta Kullanılan 600 Metre Fanyalı Ağ Ele Geçirildi
    16:54 Isparta'da Kaçak Avcılıkta Kullanılan 600 Metre Fanyalı Ağ Ele Geçirildi

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan su ürünleri denetiminde, kaçak avcılıkta kullanılan 600 metre fanyalı ağ ele geçirildi. Eğirdir Gölü'nde gerçekleştirilen denetimde, ağ içerisinden çıkan canlı su ürünleri göle bırakıldı. Ekipler, kaçak avcılıkla mücadeleye devam edecek.

  • Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1,5 ay sonra toplandı! Masada üç önemli konu başlığı var
    16:50 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1,5 ay sonra toplandı! Masada üç önemli konu başlığı var

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından yoğun gündemle toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Orta Doğu'da yükselen tansiyon, enflasyon ve fahiş fiyatlar ele alınacak.

  • Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız
    16:43 Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız

    Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ve Türkiye arasındaki beş yıllık iş birliğinin yol haritası niteliğindeki Ülke İş birliği Çerçevesi dokümanına ilişkin sosyal medyada dolaşan iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu bildirdi. Dünya Bankası kaynakları proje amacının dışında kullanılmıyor ve kredilerin İstanbul sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi bulunmamaktadır.

  • Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'
    16:39 Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'

    Kastamonu Valisi Meftun Dallı, depremden etkilenen illere yönelik çalışmalara rağmen Kastamonu'daki projelerin devam edeceğini belirtti. Vali Dallı, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırım olduğunu söyledi.


Advertisement