İncirliovalı Kevser Teyze'nin İmdadınına Başkan Alıcık Yetişti - Son Dakika
Yerel

İncirliovalı Kevser Teyze'nin İmdadınına Başkan Alıcık Yetişti

İncirliovalı Kevser Teyze\'nin İmdadınına Başkan Alıcık Yetişti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazeteden haberdar olduğu İncirliovalı Kevser Eteş'in yıllardır beklediği akülü sandalyeyi kendi eliyle teslim etti.

24.04.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazeteden haberdar olduğu İncirliovalı Kevser Eteş'in yıllardır beklediği akülü sandalyeyi kendi eliyle teslim etti.

İncirliova merkez Kurtuluş Mahallesi'nde eşi Osman Eteş ile birlikte yaşayan Kevser Eteş, 25 yıldır devam eden eklem romatizması rahatsızlığı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Rahatsızlığından dolayı elleri, ayakları ve vücudunun yüzde 90'ını kullanamayan Eteş, sosyal güvencesi olmadığı için sadece özürlü maaşıyla geçinmeye çalışıyor. Evlerinin bahçesinde yetiştirdikleri ürünleri Salı Pazarı'nda satarak evi geçindirmeye çalışan eşi Osman Eteş'i yalnız bırakmayan Kevser Eteş, hastalığına rağmen eşine yardımcı olmaya çalışıyor.

Ailesine fazla yük olmamak için uzun zamandır akülü sandalye sahibi olmayı hayal eden Kevser Eteş'in bu talebinin Denge Gazetesi'nde bir habere konu olması üzerine konudan haberdar olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, hemen harekete geçti. Haberi yapan muhabir aracılığıyla aileye ulaşan Başkan Alıcık, Kevser Eteş'in yıllardır özlem duyduğu akülü sandalyeyi bizzat kendi teslim etti. MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse ve MHP İncirliova İlçe Başkan Yardımcısı Nazmi Sarıoğlu ile Eteş ailesi evlerinde ziyaret eden Başkan Alıcık, ailenin yıllardır devam ihtiyacına çare oldu.

Başkan Haluk Alıcık, Kevser Eteş'in elini öpüp geçmiş olsun temennisinde bulunarak, "Hayatta hepimiz başına bu tür olaylar gelebilir. Denge Gazetesi'ndeki haberi okuyunca Eteş ailesi ile iletişime geçtik. ve kendilerine akülü sandalyeye kavuşturduk. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın" dedi.

Akülü sandalyeyi kendi elleri ile teslim eden Başkan Alıcık, Kevser Eteş'e akülü sandalyenin nasıl kullanılacağında öğretti. Belediye başkanlığı döneminde Nazilli ve beldelerine 89 adet akülü sandalye yardımında bulunduklarını açıklayan Başkan Alıcık, Nazilli dışında ise ilk defa bir akülü sandalyeyi İncirliovalı Eteş ailesine armağan ettiğini kaydetti. Alıcık, gerektiğinde Aydın'ın her yerindeki ihtiyaç sahiplerine akülü sandalye verilebileceğini sözlerine ekledi.

Mutluluğu gözlerine yansıyan Kevser Eteş de, yıllardan beri hayal ettiği akülü sandalyeye kavuştuğu için son derece mutlu olduğu ifade etti. Eteş, hayalinin gerçekleşmemesi için emek harcayanlara ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkürlerini sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliovalı Kevser Teyze'nin İmdadınına Başkan Alıcık Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement