İndirimli Biletler Kısa Bir Süre İçin Zorlu Center PSM Gişelerinde - Son Dakika
Güncel

İndirimli Biletler Kısa Bir Süre İçin Zorlu Center PSM Gişelerinde

İndirimli Biletler Kısa Bir Süre İçin Zorlu Center PSM Gişelerinde

Zorlu Center PSM, gelecek sezon iki başyapıtı sahnesinde ağırlayacağının müjdesini verdi.

26.04.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu Center PSM'den gelecek sezon müjdesi; 'Phantom of the Opera' ve Disney'den 'Beauty and The Beast'…

Dünyaca ünlü Broadway müzikallerini Türkiye'de ilk kez izleyiciyle buluşturan İstanbul'un yeni sanat platformu Zorlu Center PSM, gelecek sezon iki başyapıtı sahnesinde ağırlayacağının müjdesini verdi! Çok konuşulacak bu müzikaller; Andrew Lloyd Webber'ın başyapıtı Phantom of the Opera ile Disney'den, Beauty and the Beast olacak. Dahası, bu iki başyapıtın biletleri, kısa bir süre için özel bir indirimle satışa çıktı bile… 22 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında sanatseverler, yeni sezonun her iki müzikalini birden, Zorlu Center PSM gişelerinden yüzde 15 indirimle satın alabilecek.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM), 2014-2015 sezonunda da tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği müzikalleri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. İlk sezonunu Jersey Boys ile açan, tüm dünyada yıllarca izleyici rekorları kıran CATS müzikalini 3 hafta boyunca seyirci ile buluşturan ve sezonun son müzikali Notre Dame de Paris'i sahnesine taşıyan Zorlu Center PSM'de, bugüne kadar müzikalleri, 100 bine yakın izleyici takip etti.

Güzel ile Çirkin'in 20. yıldönümü'nde çıktığı dünya turnesinin, 'ilk' durağı İstanbul!

Yeni sezonda müzikal severlere, bu kez iki başyapıt sunacaklarının müjdesini veren Zorlu Center PSM Genel Müdürü Ray Cullom, Phantom of the Opera ile Disney'den, Beauty and the Beast gibi efsaneleşmiş eserleri Türkiye'ye getiriyor olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade ediyor ve ekliyor;
"Broadway'in İstanbul'daki ilk sezonunun büyük başarısının ardından Zorlu Center PSM'nin izleyebileceği tek yol, yine İstanbul'da Broadway'in çok daha büyük ve görkemli bir İkinci Sezonu'dur. Gelecek sezonda sıra dışı özellikleri ile efsanevi iki Broadway prodüksiyonu İstanbul'da sahne alacak. Ayrıca; Zorlu Center PSM, Disney'in yeni Güzel ve Çirkin prodüksiyonu için başlangıç noktası olacak. Bu muhteşem gösterinin 20. yıl dönümü kapsamında orijinal yaratıcı ekibi, Avrupa'nın en büyük ve en iyi sahnesi olarak ün kazanan Zorlu Center PSM'de bu yeni prodüksiyonla ilk kez bir araya gelecek. Sir Andrew Lloyd Webber'in kalan son eksiksiz orjinal müzikal başyapıtı olan ve görülmeye değer ikinci prodüksiyonumuz Operadaki Hayalet'i de yakında sahnelerde göreceğiz. Dünyanın görebileceği bu en büyük ve en muhteşem Broadway gösterilerini İstanbul'a getirebilmekten heyecan ve gurur duyuyoruz"

Disney Türkiye Müdürü Sinan Ceylan ise şunları belirtiyor:

Disney'in en sevilen hikayesi Güzel ve Çirkin'i müzikal versiyonuyla ilk kez Türk izleyicilerine sunmaktan gurur duyuyoruz. Disney'in sihrini, en tanınan Broadway şovlarımızdan biri vasıtasıyla Türkiye'deki ailelerle paylaşacağımız bu dönem bizim için oldukça heyecan verici. Zorlu Center PSM ise bu müzikali sahnelemek için en muhteşem yer…"

İndirimli satışlar 20 Mayıs tarihine kadar sürecek!

Yeni sezonda Broadway gösterileri için sanatseverlere bir de sürpriz yapan Zorlu Center PSM, Phantom of the Opera ve Disney'den Beauty and the Beast müzikalleri için, 20 Mayıs tarihine kadar sürecek bir satış kampanyası başlattı. 22 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında, Zorlu Center PSM gişelerinden her iki müzikal biletini almak isteyenlere yüzde 15, bir tanesine bilet almak isteyenlere ise yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor. 20 Mayıs'ta sona erecek olan bu fırsat bir daha tekrar edilmeyecek. İndirimli biletler Zorlu Center PSM gişelerinden 10:00-22:00 saatleri arasında temin edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İndirimli Biletler Kısa Bir Süre İçin Zorlu Center PSM Gişelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement