İnebolu Festivali, Terör Saldırıları Nedeniyle İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

İnebolu Festivali, Terör Saldırıları Nedeniyle İptal Edildi

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'de 8- 9-10 Temmuz'da düzenlenmesi planlanan Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali, terör olayları nedeniyle iptal edildi.

18.02.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'de 8- 9-10 Temmuz'da düzenlenmesi planlanan Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali, terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Belediye Başkanı Engin Uzuner, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri festivalin 7'ncisini bu yıl 8-9-10 Temmuz tarihlerinde yapacaklarını daha önce internet sitesinde ve basın yoluyla duyurduklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Son günlerde ülkemizde artan terör saldırıları ve ülkemizin geçirdiği sıkıntılı günler nedeni ile kaybettiğimiz şehitlerimize olan saygımız ve toplumsal olayların karmaşık bir hal alması, yaşanılan acılara olan duyarlılığımızdan dolayı festival tertip komitesi ile birlikte aldığımız ortak karar ile festivali iptal etmiş bulunmaktayız. Bu hain ve acımasız olaylar tüm Türkiye'de olduğu gibi Kurtuluş Savaşı'nda çok önemli bir yere sahip olan İnebolu İlçemizde de büyük üzüntü yaratmıştır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne yönelik olarak yapılan bu hain olayları bir kez daha şiddetle kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkemiz üzerinde oynanan, oynanmaya çalışılan bu olayların üstesinden rahatlıkla gelebilecektir." - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnebolu Festivali, Terör Saldırıları Nedeniyle İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement