İnegöl Belediyespor'un Güreşçileri Başarıyla Döndü - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyespor'un Güreşçileri Başarıyla Döndü

İnegöl Belediyespor\'un Güreşçileri Başarıyla Döndü

Güreş takımı, Bursa İl Şampiyonasındaki başarısının ardından katıldığı kulüplerarası bölge şampiyonasından da başarı ile döndü.

18.02.2013 16:04  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyepsor'un Güreş takımı, Bursa İl Şampiyonasındaki başarısının ardından katıldığı kulüplerarası bölge şampiyonasından da başarı ile döndü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Manisa Bölge Şampiyonası'nda, İnegöl Belediyesipor'un iki güreşçisi derece yaparak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

07 Şubat 2013 tarihinde Manisa'da yapılan Bölge Güreş Şampiyonasına katılan, serbest stil ve grekoromende mücadele eden İnegöl Belediyespor'un başarılı güreşçileri; Fırat Erkol 50 kg'da 2. olurken, Serdar Akın 66 kg'da 3. oldu.

Konu ile alakalı açıklama yapan İnegöl Belediyespor Başkanı Adem Tayyar; Voleybol başta olmak üzere bünyelerindeki tüm branşlarda başarılı işler çıkardıklarını belirterek Manisa'daki bölge şampiyonasında 2 sporcularının başarı ile dönüp İnegöl Belediyespor'un adını Türkiye şampiyonasına yazmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

"Manisa'daki başlarımızdan dolayı güreş hocamız Habib Arslan ve güreşçi kardeşlerimi kutluyor kendilerine yürekten teşekkür ediyorum." diyen Tayyar ayrıca; Türkiye Güreş Şampiyonasının Mart ayı içerisinde Kayseri'de yapılacağını belirterek buradan da başarı ile dönmeyi arzuladıklarını ve İnegöl Belediyespor'un başarısını ülke sathına taşımak arzusunda olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyespor'un Güreşçileri Başarıyla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement