İnegöl'den Gittiği Rize'de Kaybolan Deniz Demir Tabancayla Öldürülmüş - Son Dakika
Güncel

İnegöl'den Gittiği Rize'de Kaybolan Deniz Demir Tabancayla Öldürülmüş

İnegöl\'den Gittiği Rize\'de Kaybolan Deniz Demir Tabancayla Öldürülmüş

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde tartıştığı eşi 29 yaşındaki Hakime Demir'in evi terk ederek Rize'nin Fındıklı İlçesi'deki baba evine gelmesinin ardından, kendisi de geçen 30 Aralık'ta Fındıklı'ya gelen, ancak o günden sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 36 yaşındaki Deniz Demir'in...

15.03.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde tartıştığı eşi 29 yaşındaki Hakime Demir'in evi terk ederek Rize'nin Fındıklı İlçesi'deki baba evine gelmesinin ardından, kendisi de geçen 30 Aralık'ta Fındıklı'ya gelen, ancak o günden sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 36 yaşındaki Deniz Demir'in cesedi, ormanlık alanda bulundu.

Fındıklı İlçesi Düzköy Köyü'nde ormanlık alanda erkek cesedi görenlerin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yapılan inceleme sonrasında cesedin, yılbaşından bu yana kayıp olarak aranan Deniz Demir'e ait olduğunu belirledi. Tabanca ile öldürüldükten sonra ormana atıldığı sanılan ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAYINPEDERİNİN EVİNE GİTMİŞ, BİR DAHA HABER ALINAMAMIŞTI

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki evini terk ederek Rize'nin Fındıklı İlçesi Tepecik Köyü'ndeki babasının evine gelen Hakime Demir'in peşinden gelen Deniz Demir, 30 Aralık günü kayınpederinin evine gitti ve bir daha haber alınamadı.

Yakınlarının ihbarı üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Fındıklı ilçesinde mobese kameralarının görüntülerini inceleyen polis, Deniz Demir'in en son görüştüğü kişinin bioenerji uzmanı Siyasettin Özaydın olduğunu belirledi. Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde gözaltına alınan ancak suçlamaları kabul etmeyen Siyasettin Özaydın, aracına aldığı Deniz Demir'in bir süre sonra araçtan indiğini ve kaybolmasıyla bir ilgisi olmadığını söyledi.

Deniz Demir'in koruma altına alınan 6 aylık hamile eşi Hakime Demir ile ilişkisi olduğu ileri sürülen Siyasettin Özaydın'ın RR 169 PP Gürcistan plakalı otomobilinde yapılan incelemede macunla kapatılmış ve kurşun nedeniyle oluştuğu sanılan bir delik ile kan izine rastlandı. Polis buradan hareketle ikilinin cep telefonu sinyallerinin 30 Aralık tarihinde Fındıklı İlçesi Tepecik Köyü'nden geldiğini tespit etti. Deniz Demir'in cep telefonu sinyalinin ise aynı bölgeden saat 17.58'de kesildiği belirlendi.

Eldeki bulgular ışığında 'Kasten adam öldürme' şüphesiyle mahkemeye sevk edilen ve Pazar İlçesi'nde adliye girişinde Deniz Demir'in yakınlarının saldırdığı Özaydın tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine konuldu.

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'den Gittiği Rize'de Kaybolan Deniz Demir Tabancayla Öldürülmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement