İnegöl Şoförler Odası Başkanı Korkmaz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Korkmaz Güven Tazeledi

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Korkmaz Güven Tazeledi

İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz güven tazeledi.

13.01.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz güven tazeledi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulu BESOB Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Kongreye katılan herkese teşekkür eden Korkmaz, "2010 yılındaki kongreden bu zamana 4 yıl geçti. Bugün yine tekrar karşınıza geldik. Bize güven duydunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar güveninize layık olmaya çalıştık. Yapılan çalışmalarda, burada olan herkesin çabası var. Bundan sonra esnaf teşkilatını daha ileriye götürmek ve güzel işler yapabilmek için çaba sarf edeceğiz. Bu desteklerinizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz. 4 yıldan beri yönetimimizle birlikte üyelerimizin yanında olduk. 1 Şubat 2014 tarihinde Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin seçimleri var. Biz oda başkanları arkadaşları ile oraya da adayız. Maddi olarak da yanınızda bulunmak istiyoruz" diye konuştu.

K belgesinde yaşanılan sıkıntıların aktarılmasının ardından yeniden söz alan Korkmaz, "Yerelde çözüme kavuşacak bazı adımlar attık. Bu adımlar ciddi de oldu. Size sözüm olsun, K belgesi alınırken istenilen 4 bin 250 TL'yi kaldırtacağız. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımızın Bursa ve Ankara ayağı olacak. Sağ olsun milletvekilimiz bizimle çok ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

Korkmaz, ayrıca Kamyoncular Kooperatifi'ne yeni yer kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Esnaf odalarıyla alakalı gönlüm çok rahat. İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. 108 tane halk otobüsü var. Bu halk otobüsleriyle alakalı türlü türlü şeyler söylendi. Ama şükürler olsun biz Türkiye'ye örnek olacak projeyi hayata geçirdik. Açık açık söylüyorum, tehditler aldık, sıkıntılar yaşadık. Ama biz yolumuzdan hiç şaşmadık. Hep doğruları söyledik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçim sonucunda Bahattin Korkmaz yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Veysel Kocaağa, Orhan Ceylan, Mesut Demirkıran, Osman Baykoz, Emin Kahraman, Şefket Öt, Mehmet Ali Öztürk ile Şenol Tiren, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Erdoğan Narin, Alatdin Cancı ve Nazmi Özen getirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegöl Şoförler Odası Başkanı Korkmaz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement