İnegölspor Kulübünde Olağan Kongre Yapıldı - Son Dakika
Spor

İnegölspor Kulübünde Olağan Kongre Yapıldı

İnegölspor Kulübünün olağan kongresinde Timur Erezsarı kulüp başkanlığına tekrar seçildi.

24.05.2016 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegölspor Kulübünün olağan kongresinde Timur Erezsarı kulüp başkanlığına tekrar seçildi.

Sani Konukoğlu Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede tek listeyle seçime gidildi. Seçim sonucu tekrar başkanlığa seçilen Erezsarı, güven tazeledi.

Erezsarı, burada yaptığı konuşmada, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden İnegölspor'u layık olduğu yere taşımak istediklerini söyledi.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Erezsarı, "Bu uzun yolda desteğinize ihtiyacımız var. İlçemizin dinamiklerini harekete geçirerek bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Bunu yaparsak İnegölsporumuzu hak ettiği noktalarda görebiliriz." ifadelerini kullandı.

İnegölspor'un Bursa'nın en önemli markalarından biri olduğuna dikkati çeken Erezsarı, şunları kaydetti:

"İnegölümüz Türkiye'nin önde gelen şehirlerindendir. Ticari hareketliliğin bu denli güçlü olduğu şehrimizde İnegölsporumuzun da farklı yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum. Ben tüm İnegöl'ün yanımızda olacağına inanıyorum. Heyecanlıyız, heyecanımıza ortak olun. İnegölspor'un havasını yakalayalım. Tribünleri doldurmalıyız. Amacımız ve hedefimiz belli. Bunu hep birlikte başaracağız. İnegölsporumuzu layık olduğu yere taşımak için hep birlikte çalışacak ve çabalayacağız."

Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Mehmet Döngel, Adnan Oran, Cemal AKtürk, Çetin Yalınız, Deniz Erdem, Erkan Uysal, Hüseyin Kurt, Mahmut Durmuş, Metin Ungan, Nurettin Aydemir, Osman Yavuz, Serdar Nalcı, Serdar Yentürk, Serdar Yiğit, Serhat Kılınç ve Volkan Kaplan yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor Kulübünde Olağan Kongre Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement