"Ing Practıca"Nın Yaratıcı Gençleri Belli Oldu! - Son Dakika
Güncel

"Ing Practıca"Nın Yaratıcı Gençleri Belli Oldu!

"ING Practica", 14-15 Temmuz tarihleri arasında Şile Doğa Tatil Köyü'nde düzenlenen final kampı ile sona erdi.

21.07.2011 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ING Bank'ın "en iyi işveren olma" vizyonu ile yarının yöneticileri olan üniversite öğrencilerine yönelik bu sene üçüncüsünü düzenlediği "ING Practica", 14-15 Temmuz tarihleri arasında Şile Doğa Tatil Köyü'nde düzenlenen final kampı ile sona erdi. Türkiye genelinde 11 üniversitenin yarıştığı finalde birinciliğe Uludağ Üniversitesi ekibi layık görüldü. Yarışmada ODTÜ ekibi ikinci, Hacettepe Üniversitesi ekibi ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini ING Bank CEO'su Wilfred Nagel, ING Bank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı Johan De Wit ve ING Bank Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı Cem Mengi verdi. Yarışmada birinci gelen Uludağ Üniversitesi ekibi 4 günlük Amsterdam seyahati ve iPad kazanırken, ikinci olan ODTÜ ekibi Samsung Galaxy Fit, üçüncü olan Hacettepe ekibi ise iPod shuffle kazandı.

"Kralın Oyuncuları" birinciliği getirdi

Bilge Melike Memiş, Büşra Altuğ, Seval Yıldırım ve Hüseyin Savaş'tan oluşan Uludağ Üniversitesi öğrencilerine birinciliği "King Players" (Kralın Oyuncuları) adlı mobil oyun pazarlama projesi getirdi. Uludağ Üniversitesi ekibinin hedef kitleleri olan 18-24 yaş arası gençlere yönelik olarak geliştirdikleri "King Players" adlı mobil oyunda kullanıcıların level atlayabilmek için ING Bank mobil bankacılık hizmetlerini kullanmaları gerekiyor. Böylece Mobil Bankacılığa daha fazla ilgi çekilmiş oluyor.

Wilfred Nagel: "Seçim yaparken zorlandık"

Finale kalan 11 üniversitenin öğrencileri bu senenin konsepti olarak belirlenen "Business Life" doğrultusunda hazırladıkları sunumlarını ING Bank CEO'su Wilfred Nagel, ING Bank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı Johan de Wit, ING Bank Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı Cem Mengi, ING Bank ADK ve CRM'den sorumlu Yönetici Kadir Karakurum, ING Bank İnsan Kaynakları ve Sosyal Hizmetler Direktörü Erdinç Özer ve Milliyet Gazetesi köşe yazarı Abbas Güçlü'den oluşan büyük jüriyle paylaştı.

Dereceye giren üniversitelerin belli olmasının ardından bir konuşma yapan Wilfred Nagel, yetenekli ve yaratıcı gençlere ulaşmak için düzenledikleri bu yarışmaya banka olarak büyük önem verdiklerini, tüm üst yönetimin jüride yer almasının bunu açıkça gösterdiğini belirtti. Jüri olarak seçim yaparken bir hayli zorlandıklarına ve önlerine oldukça ilginç projeler geldiğine dikkat çeken Nagel, "Zorlu elemeler sonrasında buraya kadar gelmiş olmanız büyük bir başarı. Bazılarınız ödül kazanırken bazılarınız kazanamadı. Fakat çok değerli fikirleri geliştirme egzersizi kazanmanız çok daha önemli. Üçüncü senesini geride bıraktığımız, ING Practica yarışmamıza bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz. Sizlerin de desteğiyle ING Practica'yı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza eminim" dedi.

En sosyal gençler belli oldu

Facebook ve twitter üzerinden ilerleyen "Practica 2011" yarışması kapsamında ayrıca bu yıl ilk defa En Sosyal Kişi" ödülleri de verildi. Akdeniz Üniversitesi'nden Sami Nurol iki günlük final kampı süresince 188 tweet ile en sosyal kişi olurken onu Uludağ Ünversitesi'nden Hüseyin Savaş ve Çukurova Üniversitesi'nden Jale Kandemir izledi. "En Sosyal Kişi" listesine giren öğrencilere DVD ve kitap hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ing Practıca'Nın Yaratıcı Gençleri Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement