Sarhoş İngiliz'in Anüsünden Çıkan Fantezi Oyuncağı Doktorları Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Sarhoş İngiliz'in Anüsünden Çıkan Fantezi Oyuncağı Doktorları Şaşırttı

İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki adamın içinden, şimdiye kadar görülmemiş büyüklükte bir nesne çıkartıldı. Bağırsakları delinen İngiliz, zor bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı.

17.12.2017 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı açıklanmayan 53 yaşındaki İngiliz adamın anüsünden, 77 cm uzunluğunda bir cinsel ilişki oyuncağı çıkartıldı. Doktorlar bunun olağandışı ölçüde büyük olduğunu ve şimdiye kadar bu denli büyük bir nesne ile karşılaşmadıklarını söyledi.

SARHOŞTU

Şiddetli ağrıları olan hasta, Yorkshire bölgesinde bulunan bir hastanenin acil servisine başvurdu. 53 yaşındaki adam hastaneye geldiğinde oldukça sarhoştu.

BAĞIRSAKLARI DELİNDİ

Sarhoş olduğu için oyuncağın kontrolünü kaybettiği öğrenilen adamın içinde sıkışan nesne, çekilen röntgende açık bir şekilde görüntülendi. Nesneyi cinsel zevk için kullandığı öğrenilen adamın bağırsaklarının delindiği tespit edildi.

Doktorlar olayı, muazzam boyutları sebebiyle türünün ilk örneği olarak nitelendirdi.

9 GÜN TÜP İLE BESLENDİ

Cerrahlar cinsel ilişki oyuncağını başarıyla çıkartırken, yırtılan kısım da dahil olmak üzere bağırsağın 20 cm'lik kısmı kesilmek zorunda kaldı. Hasta beslenme tüpüne bağlı 9 gün geçirdi ve bir süre bağırsağına bağlı bir atık torbası ile yaşamak zorunda kaldı.

DOKTORLAR UYARDI

Bu olaydan sonra uzmanlar, bu tip nesnelerin kullanımına dair tehlikeler konusunda uyarılarda bulundu. Londra'daki Kingston Hastanesi'ndeki danışmanlık uzmanı Gastroenterolog Dr. Rishi Goel, "Bu tip nesnelerin anüse sokulmasının tavsiye edilmediğini ve bunun oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini" söyledi.


Sarhoş İngiliz\'in Anüsünden Çıkan Fantezi Oyuncağı Doktorları Şaşırttı

Son Dakika Güncel Sarhoş İngiliz'in Anüsünden Çıkan Fantezi Oyuncağı Doktorları Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • işler güçler: kim itelemiş nasıl itelemiş dünyanın bu soruna yoğunlaşıp olayı çözmesi lazım 6 1 Yanıtla
  • Ccs: Şeytanın bile aklina gelmemistir boylesi :)) 3 0 Yanıtla
  • hihihihihi: aynı görümüm 2 1 Yanıtla
  • Adsiz: Allah belasini versin sapik bunlar 1 1 Yanıtla
  • Erdem: Bu nasıl bir kafadır ya 2 0 Yanıtla
  • yok artık: Birleşik krallık ya.. Dünyaya hükmediyorlar ya... Ingiltere'de köpekler bile burnu havada gezer... Çok güldük. 2 0 Yanıtla
  • OOOOO: affeeriimmmm 0 0 Yanıtla
  • Ismail bilir: Ingiliz iste gayet norMal 0 0 Yanıtla
  • ...: Sen akıl ver Allah im 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Ingilizse normal sarhos olmasi onemli deyil 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement