İngiliz basını, Beşiktaş maçına hatalarıyla damga vuran Karius'u konuşuyor - Son Dakika
Spor

İngiliz basını, Beşiktaş maçına hatalarıyla damga vuran Karius'u konuşuyor

UEFA Avrupa Ligi K Grubu maçında Slovan Bratislava'ya 4-2 yenilen Beşiktaş'ta, Karius'un hataları büyük tepki çekmişti. Deneyimli kalecinin kötü performansı İngiliz basınında da geniş yer buldu.

20.09.2019 11:12  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında deplasmanda Slovan Bratislava'ya 4-2 yenildi. Maçta ilk golü yiyen Karius'un hatası büyük tepki çekerken, deneyimli kaleci İngiltere basınında da çok konuşuldu.

ADA BASINI KARIUS'U KONUŞUYOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında dün deplasmanda Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup olurken karşılaşmaya Siyah Beyazlılar'ın Alman kalecisi Loris Karius'un yaptığı hata damgasını vurmuştu. Yaptığı hatalı çıkış sonrası Andraz Sporar'ın vuruşuyla topu ağlarında gören 26 yaşındaki eldiven, Ada basınında da gündeme oturdu.

The Sun ve Daily Mail gazeteleri Karius'un performansıyla ilgili; "Loris Karius, kötü kafa vuruşuyla ve takım arkadaşına çarparak bir başka komik hataya daha imza attı ve golü hediye etti" ifadelerini kullandı.

Metro ise " Liverpool'un Beşiktaş'a kiraladığı Loris Karius, UEFA Avrupa Ligi'nde felaket bir hataya imza attı" yorumunu yaptı.

İngiliz basını, Beşiktaş maçına hatalarıyla damga vuran Karius'u konuşuyor

Daily Express gazetesi ise Liverpool taraftarlarının da büyük tpeki gösterdiği Alman kaleci için, "Liverpool taraftarları Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi maçında hata yapan Loris Karius'a sövüyor: Hiç sürpriz değil" başlığını kullandı.

Daily Mirror da söz konusu haberi "Taraftarlar, Loris Karius'a UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı komik hata sonrası mesaj gönderdi" başlığıyla gördü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE DE HATALI GOLLER YEMİŞTİ

Karius, hatırlanacağı üzere Liverpool'un 2018 Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e 3-1 yenildiği maçta yediği iki hatalı gol sonrası günah keçisi ilan edilmiş ve aynı yaz Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu.

İngiliz basını, Beşiktaş maçına hatalarıyla damga vuran Karius\'u konuşuyor

Son Dakika Spor İngiliz basını, Beşiktaş maçına hatalarıyla damga vuran Karius'u konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hasan: BEŞİKTAŞ BU HALİYLE BİZ KÖY TAKIMINA BİLE YENİLİR VAH VAH HALE BAKK 6 1 Yanıtla
  • muro.: BEŞİKTAŞ VE BİZİM DİGER TAKIMLAR TRANSFER YAPMASINI BİLMİYORLAR MAALESEF. LİVERPOOLDA BAŞARISIZ OLAN BİR KALECİYİ GETİRDİLER. ABDULLAH AVCININ HANGİ BAŞARISINDAN DOLAYI BEŞİKTAŞI ÇALIŞTIRIYOR. TORPİLLE YÖNETİCİLERİN CEBİNİ DOLDURMA ARZUSUYLA BU İŞLERİN YÜRÜMEDİGİNİ DÜN AKŞAM TAKIMLARIMIZ GÖSTERDİ BİZE. ZİHNİYET DEGİŞİKLİGİNE İHTİYACIMIZ VAR ACİLEN. YOSA BİZİM TAKIMLARI AVRUPADA GÖRMEK YASAK OLACAK BİZE. 5 1 Yanıtla
  • Sorun turk futbolu: Futbol falan oynandigi yok bu ulkede , hersey "TIRIVIRI"... 5 0 Yanıtla
  • lazkopat: yahu bu 1değil 2değil kaçtır.adamın yakında filmini çekecekler.bu gollerin çeyreğini bizimkiler yese idam ederiz.bir gecede fevziyi ağlatıp jübile yaptırdık.fabri bile biçok kez yaptı.adam fulhamda ilk 2maç 7gol yedi sonra 3.kaleci oldu.şimdi yine ispanyada 2.kaleci.yani kendi evlatlarımızı keselim elin emekli olan yıldızlarına havalimanlarında düğün yapalım.ağlancak halimize gülelim. 3 0 Yanıtla
  • Kardeş payı: Bu takım herkese yenilecek durumda, takımdaki yabancı oyuncuların çoğu ruhsuz. Yazık ötesi bir durum. 2 0 Yanıtla
  • Kartal: Bu ülkede futbol Quaresmanın tırı vırısı kadar yok. 1 0 Yanıtla
  • Fener: Yok beeee. Yenimi örendiniz vay vay vay 0 0 Yanıtla

Advertisement