Mesut Özil ile Ferrari'nin Benzerliği Herkesin Dilinde - Son Dakika
Spor

Mesut Özil ile Ferrari'nin Benzerliği Herkesin Dilinde

Mesut Özil ile Ferrari\'nin Benzerliği Herkesin Dilinde

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Ferrari markasının kurucusu Enzo Ferrari'ye olan benzerliğiyle tüm dünyayı şaşırttı.

07.12.2013 10:54  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Premier Lig'in lider takımlarından Arsenal'de top koşturan sporcu, tüm dünyaya haber oldu.

İNGİLİZLER MANŞETE TAŞIDI

Onu özel kılan şey ise yeşil sahalardaki başarısının yanı sıra otomobil markası Ferrari'nin kurucusu ve yarışçı Enzo Ferrari'ye olan inanılmaz benzerliğiydi. İngiltere basını bu inanılmaz benzerliği spor sayfalarının manşetlerine taşıdı.

 

 

MESUT-FERRARİ BENZERLİĞİ

Scuderia Ferrari takımının kurucusu, aynı zamanda Ferrari otomobillerinin üreticisi olan Enzo Ferrari, Ağustos 1988 yılında 90 yaşındayken hayata veda etmişti. Mesut Özil ise Ferrari'nin ölüm yılı olan 1988 yılının Ekim ayında dünyaya "Merhaba" dedi. 2 Eylül 2013 tarihinde Real Madrid'den 50 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer olan başarılı futbolcu ile Ferrari arasındaki benzerlik, "Mesut, Ferrari'nin reenkarnosyonu mu?" (ruh göçü olarak da anılan reenkarnasyonda, ruhun sürekli olarak tekrar bedenlendiğine inanılır) esprilerine yol açtı.

ÖZİL ARAÇLARA ÇOK MERAKLI

Başarılı futbolcu Mesut Özil'in, Enzo Ferrari'ye benzemekten mutlu olduğu öğrenildi. Yıldız sporcunun özellikle Ferrari marka spor araçlara meraklı olduğu kaydedildi.


 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mesut Özil ile Ferrari'nin Benzerliği Herkesin Dilinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement