İngiliz Basınının İlgisini Çeken Türk 'Selfie'si - Son Dakika
Dünya

İngiliz Basınının İlgisini Çeken Türk 'Selfie'si

İngiliz Basınının İlgisini Çeken Türk \'Selfie\'si

Twitter kullanıcısı Ömür Özdemir'in, Oscar ödül töreninindeki 'selfie' pozundan esinlenerek paylaştığı fotoğraf, İngiliz basınının ilgisini çekti.

03.03.2014 17:18  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Twitter'da "ceriLevis" adıyla tanınan Ömür Özdemir'in, Oscar ödül törenini sunan Ellen DeGeneres'in 'selfie' pozundan esinlenerek paylaştığı bir fotoğraf, İngiliz basınının da ilgisini çekti.

OBAMA'NIN REKORUNU GERİDE BIRAKMIŞLARDI

Ödül töreni sırasında dünyaca ünlü oyuncuları etrafında topladıktan sonra ABD'li aktör Bradley Cooper'a çektirdiği selfie fotoğrafı Twitter'da paylaşan DeGeneres'in bu tweet'i, yaklaşık 2.5 kez retweet'lenerek, ABD Başkanı Barack Obama'nın rekorunu geride bırakmıştı.

TELEGRAPY GAZETESİNE MANŞET OLAN TÜRK KULLANICI

DeGeneres'in bu paylaşımı, dünya genelinde birçok sosyal medya kullanıcısına da ilham kaynağı oldu. Bunlardan biri de Özdemir'di. Özdemir'in "bizim selfie'lerimiz > ellen'in oscar selfie'si" diyerek paylaştığı bir tweet, İngiliz Telegraph gazetesi editörlerinin de dikkatini çekti. Gazetenin internet sitesinde, Oscar töreninin canlı yayınla anlatıldığı haberde, " Türkiye'den Twitter kullanıcısı Ömür Özdemir, Ellen'ın selfie'sinden kendi çekimini yarattı" denilerek, Özdemir'in Twitter'da paylaştığı fotoğrafa yer verildi.

"OHA HABER OLMUŞUM..."

Özdemir, attığı tweet'in Telegraph tarafından alıntılanması üzerine ise "ohaaa daily telegraph'a haber olmuşum lan şu selfie şeysiyle.. vay arkadaş.." diyerek şaşkınlığını dile getirdi.


Telegraph'ın alıntıladığı diğer 'selfie' pozu ise Endonezya'nın başkenti Cakarta'dan.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İngiliz Basınının İlgisini Çeken Türk 'Selfie'si - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Selfie: Ya bizden kopya çekmişlerrrr..İNANMIYORUMM.Selfie¦Selfie¦Selfie¦ 15 1 Yanıtla

Advertisement