İngiliz Doktor, Ameliyat Ettiği Hastalarının Ciğerlerine İmzasını Atmış - Son Dakika
Güncel

İngiliz Doktor, Ameliyat Ettiği Hastalarının Ciğerlerine İmzasını Atmış

Simon Bramhall isimli İngiliz doktorun, hastalarının karaciğerlerine ışınla imza attığı anlaşıldı. Doktor görevden alındı.

14.12.2017 16:40  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz cerrah Simon Bramhall, adının baş harflerini, ameliyat ettiği hastalarının karaciğerlerine yazdığını kabul etti.

ADIVE SOYADININ BAŞ HARFLERİNİ YAZMIŞ

Birmingham Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Bramhall, Şubat-Ağustos 2013 dönemindeki ameliyatlar sırasında adı ve soyadının başharfleri S ve B'yi iki hastanın karaciğerlerine ışınla yakarak yazdığını söyledi.

ZARARSIZ AMA ETİK DEĞİL

Mahkemenin 53 yaşındaki Bramhall hakkındaki nihai kararını önümüzdeki ay açıklaması bekleniyor. Bramhall'un bıraktığı yanıkların zararsız ve yüzeysel olduğu ancak tıp etiğiyle bağdaşmadığı savunuluyor.

BAŞKA BİR DOKTOR FARK ETMİŞ

Doktorun görev yaptığı hastane, cerrahın 10 yılda ameliyat ettiği yüzlerce hastanın iç organlarına isminin baş harflerini yazmış olmasından endişeleniyor.

Karaciğer cerrahları, organdaki kanamaları ışın kullanarak durduruyor. Brahmall, bir başka cerrahın fark etmesi üzerine 2013'te işinden el çektirilmiş ve hakkındaki iddialara yönelik soruşturma başlatılmıştı.

İngiliz Doktor, Ameliyat Ettiği Hastalarının Ciğerlerine İmzasını Atmış
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İngiliz Doktor, Ameliyat Ettiği Hastalarının Ciğerlerine İmzasını Atmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Fubu: Doktorlara sırf bu haber yüzüne yüklenmeyin. #doktoraşiddetehayır 12 21 Yanıtla
  • Siz o işi yapmadığınız için susun bence: Adam işini yapıyor . İmzayida çakıyor . Gel sen yap sen at imzani 11 6 Yanıtla
  • Ümraniyeli..: İmzacı doktor makattan ameliyat olduğunda ona da imza atan olur inşallah. 14 0 Yanıtla neco: Hemide ıslak imza 10 0
  • Kadir: Bu adi ingilizler ne kadar iz bırakmayı seviyorlar gerçekten doğru iki balık dövüşüyorsa ordan muhakkak bir ingiliz geçmiştir 10 2 Yanıtla
  • Ahsen: Hasta can derdinde. Doktor imza.. bundan sonra ciger amaliyati olanlar baska doktorada konturol olma hissi duyarlar acaba benide imzaladilar mi diye herhalde 8 0 Yanıtla
  • Mecit : Yazıklar olsun ülke nerelere gidiyor AB ye gireceksin birde böyle ahlaksızlar yüzünden 3 5 Yanıtla
  • Fikr: Ahkaksız her coğrafyada ahlaksız işte... 6 0 Yanıtla
  • GiZem gel imza atalım : İmzaya ihtiyaç duyulmuş 2 2 Yanıtla
  • Aynur: Manyak falan mı! 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement