İngiliz Basını, Bilic'in Cebindeki Sigarayı Nasıl Gördü? - Son Dakika
Spor

İngiliz Basını, Bilic'in Cebindeki Sigarayı Nasıl Gördü?

Liverpool'un Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Independent gazetesi, Slaven Bilic'i özel dedektife benzetip sigara vurgusu yaptı.

20.02.2015 12:23  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın dün Anfield'de Liverpool'a 1-0 yenildiği maçın İngiliz basınında yer alan yorumlarının başrolünde Mario Balotelli ve Slaven Bilic vardı. Gazeteler Balotelli'nin Henderson'ın elinden aldığı penaltı atışını değerlendirirken Bilic'in de saha kenarında dedektif gibi takipte olduğuna vurgu yaptı. Ancak en ilginç yorum Bilic'i tanımlarken kullanılan sigara vurgusuydu.

DEDEKTİF GİBİ DEVRİYE GEZDİ

Independent gazetesi Slaven Bilic'in açık yakalı gömleğini betimlerken cebindeki sigara paketine vurgu yaptı. Tim Rich imzalı analizde Bilic'in yan çizgide özel dedektif gibi devriye gezdiği belirtilirken cebindeki sigara paketinin nasıl yazıya konu olduğu ise anlaşılamadı.

SİGARAYI NASIL GÖRDÜ

Rich, yazısının devamında Bilic'in West Ham ve Everton gibi takımlarda oynadığını da hatırlattı. Dün akşamki Liverpool-Beşiktaş maçındaki fotoğrafların hiçbirinde Bilic'in elinde ya da cebinde sigara paketi görünmüyor.



İngiliz Basını, Bilic\'in Cebindeki Sigarayı Nasıl Gördü?
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiliz Basını, Bilic'in Cebindeki Sigarayı Nasıl Gördü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet: bir galatasaraylı olarak üzüldüm inş ist da yenersiniz başarılar diliyorum 22 0 Yanıtla
  • .ADİL: ingiliz şeytanın partneri, yanlız bu fuat avni ve gerzek başkan olayına takıldım. . 17 aralık yolsuzluk olayı dediler ortalıgı inlettiler, yer yerinden oynadı. . ama bunların olayında çıt yok, yolsuzluk ortada, vatana ihanet ortada, şantaj ortada, itiraflar, delilli ıspatlı, ama çıt yok. . bide bu haber sitelerinde yorum bile yok, sanki hepsinin parmagı var bu işte. . . 5 1 Yanıtla

Advertisement