İngilizler'den Sissoko -Trabzonspor Haberi! - Son Dakika
Spor

İngilizler'den Sissoko -Trabzonspor Haberi!

İngilizler\'den Sissoko -Trabzonspor Haberi!

Uzun zamandır Moussa Sissoko'nun kadroya katılması için yoğun mesai harcayan Bordo-Mavililer, Fransız yıldızın transferinde en güçlü aday olarak gösteriliyor.

10.08.2017 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun zamandır Moussa Sissoko'nun kadroya katılması için yoğun mesai harcayan Bordo-Mavililer, Fransız yıldızın transferinde en güçlü aday olarak gösteriliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde, Tottenham forması giyen 27 yaşındaki futbolcu için en ciddi teklifi Trabzonspor'un yaptığı öne sürüldü. Haberde aynı zamanda Karadeniz temsilcisinin, Lacivert- Beyazlılar'da fazla süre bulamayan tecrübeli futbolcu ile de anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. İngiliz ekibi ile kiralama konusunda el sıkışan Fırtına, artık oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.

İlk tercih Sissoko

Fanatik'in haberine göre, bir yandan da Milan forması giyen Jose Sosa ile temas halinde olan Trabzonspor, Arjantinli oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağladı. Ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk tercihinin Sissoko olması nedeniyle 32 yaşındaki futbolcu ile görüşmeler ağırdan alınıyor. Bir hafta içerisinde iki oyuncudan birinin transferini noktalamak isteyen Bordo-Mavili yönetim, çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor İngilizler'den Sissoko -Trabzonspor Haberi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement