İngilizler, Mesut Özil'in neden Türkiye'ye transfer olmadığını açıkladı - Son Dakika
Spor

İngilizler, Mesut Özil'in neden Türkiye'ye transfer olmadığını açıkladı

İngiliz basını, Arsenal forması giyen Mesut Özil'in Türk takımlarına transferinin zor olduğunu yazdı. Haberde, "Türk takımları Mesut Özil'i transfer etmek istiyor ama paraları yok." ifadelerine yer verildi.

29.06.2019 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Arsenal froması giyen Mesut Özil'in transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Arsenal'de takımın en çok para kazanan futbolcusu olan ve teknik direktör Unai Emery'nin kadroda düşünmediği Mesut Özil'in geleceği merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Amine Gülşe ile dünya evine giren yıldız futbolcunun Türk takımları tarafından istendiği öne sürüldü.

ARSENAL'DE KALMA İHTİMALİ YÜKSEK

The Sun'da yer alan habere göre Arsenal, Mesut Özil'in yüksek maaşı nedeniyle futbolcuyu göndermek istiyor. Haftalık 350 bin pound maaşla takımın en çok kazanan futbolcusu olan Mesut Özil için yaz döneminde cazip teklif gelmediği belirtildi. Oyuncunun bonservis bedelini ödeyecek takım olmadığı ve Mesut Özil'in Arsenal'de kalma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.Haberde, "Türk takımları Mesut Özil'i transfer etmek istiyor ama paraları yok" yorumu da yapıldı.

(Futbol Arena)

İngilizler, Mesut Özil\'in neden Türkiye\'ye transfer olmadığını açıkladı

Son Dakika Spor İngilizler, Mesut Özil'in neden Türkiye'ye transfer olmadığını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • irfan04: dogru diyor takimlarimizin paralari yok dilenci gibi taraftarlardan medet umuyorlar 29 1 Yanıtla
  • TR: Aboooooo paraya bak haftalik 350,000 Pound . Bu maasa bakilirsa hani Türk takimlari icinde fenerbahceye gelebilir demislerdi. Bu Mesutun aldigi maasa göre galiba Mesutun kramponlarini alabilirler. O kadar para topladiniz bakalim ne olacak 6 1 Yanıtla
  • Kepaze Rezil: Yazik Türk futbolu neyin çabasını veriyor. Yıllardır para sorunu var. Sponsorlar belli kendi içinde, dünya ya açılamıyor. Koç grubu, Türk hava yolları, ve bunun gibiler .... 6 0 Yanıtla
  • Manisalı: Verin gazı yerseniz 3 0 Yanıtla
  • boga: mal milan bile uefa dan parasızlıktan ceza yedi bütün avrupa aynı parasız 2 0 Yanıtla
  • TheTurk: Fener alacakmış Mesutu :)) taraftar parasıyla ancak Allahyar ı alır irandan :)) 1 0 Yanıtla

Advertisement