İngilizler yazdı! Galatasaray, Lemina için Southampton ile görüşmelere başlayacak - Son Dakika
Spor

İngilizler yazdı! Galatasaray, Lemina için Southampton ile görüşmelere başlayacak

İngiliz basını, Galatasaray'ın, Mario Lemina'nın 16 milyon euroluk satın alma opsiyonunu düşürmek için İngiliz ekibi Southampton ile görüşmelere başlayacağını yazdı. Lemina bu sezon sarı-kırmızılı formayla 20 maçta 1 gol attı.

06.02.2020 19:22  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina'nın 16 milyon euroluk opsiyon maddesini düşürmek için Southampton ile görüşmelere başlıyor. İngiltere kaynaklı Southern Daily Echo'nun haberine göre Southampton, bu sezon başında kiralık olarak gönderdiği Mario Lemina, Wesley Hoedt, Guido Carrillo, Mohamed Elyounoussi ve Fraser Forster'ın geri dönmelerini istemiyor.

GELEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINACAK

Galatasaray, 16 milyon euro opsiyon hakkı bulunan Mario Lemina için İngiliz ekibi ile görüşmelere başlıyor. Galatasaray'ın Lemina için Southampton'a önereceği rakam henüz belli değil. Southampton'ın kiralık olarak gönderdiği tüm futbolculardan kurtulmak adına gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi.

20 MAÇTA 1 GOL ATTI

Mario Lemina Galatasaray'daki geleceğine ilişkin, "Southampton ile olan kontratımın bitmesine iki yıl var. Şu an için Galatasaray'da iyi durumdayım. Umarım sezon sonunda kulübün hedeflerini gerçekleştirebiliriz. Bundan sonrasını ise göreceğiz." açıklamasında bulunmuştu. Lemina bu sezon Galatasaray formasıyla 20 karşılaşmada forma giydi. Gabonlu yıldız bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

(Skorer)

İngilizler yazdı! Galatasaray, Lemina için Southampton ile görüşmelere başlayacak

Son Dakika Spor İngilizler yazdı! Galatasaray, Lemina için Southampton ile görüşmelere başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • TATİLCİ EKREM: BU ADAM ÇOK KALİTELİ ANCAK TERİMİN ELİNE GELEN FUTBOLU UNUTUYOR UĞURSUZ TERİM 14 YIL ONUN YÜZÜNDEN ŞAMPİYON OLAMADIK KARANLIK TERİM 0 3 Yanıtla Ilo: Sen tatile çık bu işlerden anlamıyorsun 0 0 hakan: tatilci ekrem : hem chp hem GS ye giydirmeye çalışmışsın ama olmamış. kuşçuk ampül seni. 0 0 aaaa: kaybol la futbol cahili seni 0 0
  • Adam: Bu adamın bonservisinin alınmasi şart adam yüreğiyle oynuyor 2 0 Yanıtla
  • Fert: Yaw hangi parayla?????? 0 0 Yanıtla
  • raa: alinmasi büyük aptallik olur buda alindiktan sonra yan yatacak iyi oynamasinin nedenide bu simdi az iyi oynayip kendini kadrolu eleman yapacak ondan sonrasi tabiki hüsran olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement