İngiltere Başbakanı'nın Fotoğrafı Paylaşım Rekoru Kırdı - Son Dakika
Dünya

İngiltere Başbakanı'nın Fotoğrafı Paylaşım Rekoru Kırdı

İngiltere Başbakanı\'nın Fotoğrafı Paylaşım Rekoru Kırdı

Trende çıplak ayaklı ve yanındaki kırmızı kutusuyla uyuyan Cameron'un fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

20.09.2013 15:41  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Başbakanı David Cameron'un fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Baldızının düğününe giderken trende çıplak ayaklı ve yanındaki kırmızı kutusuyla uyuyan İngiltere Başbakanı David Cameron'un fotoğrafı binlerce kişi tarafından sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldı. Cameron'ın eşi Samantha Cameron'ın kız kardeşi Emily Sheffield düğününe gittiği esnada çekilen fotoğrafı Instagram'a koydu. Yatakta uyuyan başkanın yanındaki kırmızı kutu ise fotoğraftaki dikkat çeken unsurlardan biri oldu. Diğer dikkat çeken bir unsur Başbakan'ın çıplak ayakları ile rahat bir şekilde uyuması. Sabah erken saatlerde düğüne giden ailenin paylaştığı fotoğrafı Instagram'dan kaldıran Cameron, baldızı Emily Sheffield paylaşılan fotoğrafın binlerce kişinin eline geçmesine ise engel olamadı. Farkında olmadan gelinin objektifine takılan Cameron'ın yanında kırmız çantanın daha önce trende unutulan devlet evraklarının olduğu iddia edildi.

İngiltere Başbakanı David Cameron'un baldızı olan Emily Sheffield iki hafta önce evlenmişti. Fotoğraf, binlerce kişi tarafından paylaşılması sonucunda ortaya çıktı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İngiltere Başbakanı'nın Fotoğrafı Paylaşım Rekoru Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement