Son dakika haberi | Colorado büyük yangınında panik anları - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | Colorado büyük yangınında panik anları

Son dakika haber... BÜYÜK YANGINDA PANİK ANLARIABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver şehrinin kuzeyinde çıkan orman yangınları devam ediyor.

01.01.2022 11:41  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜK YANGINDA PANİK ANLARI

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver şehrinin kuzeyinde çıkan orman yangınları devam ediyor. Şu ana 1'i itfaiye eri olmak üzere 7 kişinin yaralandığı yangın hızla yayılıyor. Alevlerin şehirde bulunan bir eğlence merkezine kadar ulaşmasıyla, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Görüntülerde, alevlerin restoranın birkaç metre ötesine kadar yaklaştığı, ebeveynlerin çocuklarını alarak alanı terk etmeye çalıştığı görüldü. Öte yandan, yangın nedeniyle şu ana kadar 30 bin kişi bölgeden tahliye edildi. TAPINAKTA İZDİHAM: 12 ÖLÜ

Kuzey Hindistan'da bulunan Mata Vaishno Devi tapınağında izdiham yaşandı. İzdihamda 12 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı. Mata Vaishno Devi, en saygın Hindu tapınağı olarak biliniyor ve insanlar dua etmek için sık sık tapınağı ziyaret ediyor. Hindistan'da 2016 yılında da benzer bir olay yaşanmış, bir tapınakta yaşanan izdihamda 24 kişi hayatını kaybetmişti.

BİG BEN SAAT KULESİ AÇILDI İngiltere'nin başkenti Londra'nın turistik simgelerinden biri olan Big Ben Saat Kulesi, 4 yıl sonra yeniden açıldı. "Elizabeth Kulesi" olarak da bilinen ünlü saat, 2017'den beri restorasyondaydı. Dün saat kısmında restorasyon çalışmaları tamamlanırken belli bir kısımda ise hala devam eden saat kulesinde, çan sesleri yükselmeye başladı.

Son dakika haberi | Colorado büyük yangınında panik anları
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | Colorado büyük yangınında panik anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement