İngiltere'de Gündem Balotelli - Son Dakika
Spor

İngiltere'de Gündem Balotelli

İngiltere\'de Gündem Balotelli

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında Beşiktaş'ı penaltı golüyle 1-0 geçen Liverpool'da atışı Balotelli'nin kullanmak istemesi tartışma yarattı.

20.02.2015 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakemin penaltı kararı sonrası topu ilk alan Jordan Henderson olurken, İngiliz ekibinin yaramaz çocuğu Mario Balotelli topu takım arkadaşının elinden aldı ve atış hazırlığı yaptı. Henderson ve Sturridge, Balotelli'ye tepki gösterdi ancak İtalyan yıldız atışı gole çevirince kriz çok büyümedi.

Kritik maçı İngiliz televizyonunda yorumlayan Liverpool kaptanı Steven Gerrard ise konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu maç için seçilen penaltıcının Henderson olduğunu söyleyen Gerrard, Balotelli'nin hocanın emrine uymayarak yaramazlık yaptığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Mario, Henderson'dan topu alarak penaltıyı kullandı. Doğal olarak menajerin kararına karşı geldi. Atışı gole çevirdi ama soyunma odasında verilen karara uymadı. Everton maçında da benzer bir olay yaşanmıştı. Soyunma odasındaki kararlar maçta gereklidir. Eğer menajer penaltı atacak oyuncuyu seçmişse maçta penaltıyı o oyuncu kullanır. Bu maçta da öyle olmalıydı. Henderson olayı büyütmedi ancak Balotelli'nin yaptığı hataydı. Üzerindeki büyük baskıya rağmen golü atıp önemli bir galibiyet kazandırdı. Bu açıdan sevindirici."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiltere'de Gündem Balotelli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement