İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi - Son Dakika
Dünya

İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kendisini İngiltere Krallık Kalesi Windsor'da karantinaya alan Kraliçe Elizabeth, 72 gün sonrası ilk kez atın üzerinde görüntülendi.

01.06.2020 12:30  Güncelleme: 01:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'de başlayarak dünyaya yayılan koronavirüs salgınından korunmak isteyen 94 yaşındaki, Kraliçe Elizabeth, 72 günün ardından kendisini karantinaya aldığı Krallık Kalesi Windsor'dan çıktı. Elizabeth, ilk kez renkli bir başörtüyle at üzerinde görüntülendi.

TARZIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Safkan yarış atı yetiştiricisi olan ve atlara tutkuyla bağlı olan 94 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, Windsor Kalesi'nin koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmasından sonra ilk kez, renkli bir başörtü, tüvit ceket, binicilik pantolonu, beyaz eldiven ve bot giyip hafta sonu boyunca 14 yaşındaki Balmoral Fern adındaki Fell cinsi midilliye binerken görüntülendi. 98 yaşındaki Edinburgh Dükü olan kocası Philip Mountbatten ile karantinayı beraber geçiren kraliçenin son resmi, 19 Mart'ta Buckingham Sarayı'ndan Berkshire'daki evine götürülürken çekilmişti.

İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi
İngiltere\'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • bu: ne biçim karı insanların aklıyla alay ediyo ulan yemeni takmış başına bildiğin?! 3 6 Yanıtla
  • Sema: Eşarp ne güzel yakışmış 7 0 Yanıtla
  • Adsız : Dunyani bunun kimiler idare ediyor . Allah bizleri bunlarin kotuluklerinden qorusun 7 0 Yanıtla
  • Bilge: Babam bu Kraliçeyi gençliğinde Ankara ziyaretinde görmüş, babam rahmetli oldu bu at üstünde geziyor .. 4 0 Yanıtla Feryal: İyiler öbür tarafa daha çabuk gidiyor gibi, kötüler uzun ömürlü oluyor sanki... 4 0 Bilge: Galiba öyle Feryal 4 0 Feryal: Aslında ...Gamsız kafaya birşeyi takmayamlar galiba daha uzun yaşıyior gibi.... neyse Allah ölmüşlerimize rahmet eylesin hepsine INŞALLAH... 4 0 T: Feryal desene senin ömründe çok kısa olacak çünkü sen çok iyisin... Şaka bir yana Allah bilir tabikine, ama öyle söylerler Allah sevdiği kulunu çabuk alırmış yanına diye. :-)) 3 0 Feryal: Allah ömür versin....Bende öyleyim, maalesef-:) 2 0 T: Bizde 3 :-)) 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:58 Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, lastik botun su alarak batma tehlikesi geçirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Aralarında çocukların da bulunduğu 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, ilçe açıklarında tespit edilen başka bir lastik bot içerisinde ise 34 düzensiz göçmen yakalandı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi
    20:59 Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi

    Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi. Göstericiler, Almanya'nın Filistin Kongresi'ni sonlandırmasına tepki gösterdi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.

  • Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi
    20:28 Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı'nı sular altına kalırken, uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi. Uçuşlar 25 dakika süreyle askıya alındı, birçok uçuş iptal edildi veya komşu havalimanlarına yönlendirildi.

  • İsrail saldırılarında binlerce kadın hayatını kaybetti
    20:19 İsrail saldırılarında binlerce kadın hayatını kaybetti

    Birleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 7 Ekim'den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybeden kadınların 6 bininin arkalarında 19 bin yetim çocuk bıraktığı ifade edildi. Raporda, Gazze'de kadınların yerlerinden edildiği, dul kaldığı ve açlıkla karşı karşıya olduğu belirtildi.


Advertisement