İngiltere'nin Yeni Favori Modacısı Bir Türk - Son Dakika
Dünya

İngiltere'nin Yeni Favori Modacısı Bir Türk

İngiltere\'nin Yeni Favori Modacısı Bir Türk

Türk modacı Erdem Moralıoğlu'nun iki elbisesini giymesi büyük yankı buldu Türk modacıların uluslararası başarıları dikkat çekici bir şekilde devam ediyor.

07.07.2011 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç William'ın eşi Cambridge düşesi Catherine Middleton'ın büyük sükse yaptığı Kanada gezisi sırasında, Türk modacı Erdem Moralıoğlu'nun iki elbisesini giymesi büyük yankı buldu Türk modacıların uluslararası başarıları dikkat çekici bir şekilde devam ediyor.

Genç William'ın eşi Cambridge düşesi Catherine Middleton'ın büyük sükse yaptığı Kanada gezisi sırasında Türk modacı Erdem Moralıoğlu'nun iki elbisesini giymesi büyük yankı buldu. BBC, Moralıoğlu'nun İngiliz modasının yeni favorisi olduğunu vurgularken, hem Başbakan Cameron'ın hem de eski Başbakan Brown'ın eşlerinin gözdesi olduğuna dikkat çekti.

İngiliz yayın kuruluşu BBC, "Üç Kraliyet Kadını ve Elbiseleri" başlıklı haberinde, Kraliyet ailesinin kadınlarının yurtdışı turlarında elbiseleriyle de diplomasi yaptığını vurgulayarak, Kanada gezisi sırasında bütün gözlerin üzerinde olduğu Catherine Middleton'ın Kanada doğumlu Türk modacı Erdem Moralıoğlu tarafından hazırlanmış iki elbise giydiğine dikkat çekti.

-"BAŞBAKAN EŞLERİNİN DE FAVORİSİ"-

İngiliz modasının yeni favorisi olarak nitelendirilen Erdem Moralıoğlu'nun ayrıca, Başbakan David Cameron'ın eşi Samantha Cameron'ın ve eski Başbakan Gordon Brown'ın eşi Sarah Brown'ın da gözdesi olduğu ifade edildi.

Haberde, Moralıoğlu'nun bir Türk baba ve İngiliz annenin çocuğu olarak Kanada Quebec'de doğduğu ve Londra'da Royal College of Art'ta eğitim aldığı vurgulandı.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Guardian moda editörü Jess Cartner-Morley'nin ise, Moralıoğlu'nun çalışmalarına ilişkin, "İngiltere ve Kanada arasındaki tarihi bağları çağdaş bir yolla gönderme yapmanın şık bir dokunuşu" yorumunu yaptığına dikkat çekildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya İngiltere'nin Yeni Favori Modacısı Bir Türk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement