İngiltere Premier Lig'de 5 oyuncu değişikliği kuralı uygulanacak - Son Dakika
Spor

İngiltere Premier Lig'de 5 oyuncu değişikliği kuralı uygulanacak

İngiltere Premier Lig'de bu sezon oynanacak kalan maçlarda 5 oyuncu değişikliği kuralı kullanılacak. Bu kuralı yeterli bulmayan İngiliz devi Chelsea, 9 oyuncu değişikliği için federasyona geçtiğimiz günlerde başvuru yapmıştı.

04.06.2020 21:06  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de bu sezon oynanacak kalan maçlarda takımlara 5 oyuncu değişikliği hakkı verilecek.

Premier Lig'den yapılan açıklamada, lig yönetiminin 2019-2020 sezonunda uygulanacak geçici değişiklikleri onayladığı belirtildi.Buna göre, kulüpler kalan maçlarda 5 oyuncu değiştirebilecek ve yedek kulübesindeki oyuncu sayısı 7'den 9'a çıkarılacak.

Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), 2020 yılı sonuna kadar yapılacak maçlarda takımlara 5 oyuncu değişikliği hakkı verileceğini duyurmuştu.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan İngiltere Premier Lig, 17 Haziran'da seyircisiz olarak yeniden başlayacak.

CHELSEA 5'TEN 9'A ÇIKARILMASINI İSTEMİŞTİ

Öte yandan 5 oyuncu değişikliği kuralını yeterli bulmayan İngiliz devi Chelsea, 9 oyuncu değişikliği olması yönünde federasyona geçtiğimiz günlerde başvuru yapmıştı.

İngiltere Premier Lig\'de 5 oyuncu değişikliği kuralı uygulanacak

Son Dakika Spor İngiltere Premier Lig'de 5 oyuncu değişikliği kuralı uygulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Vatandaş : Yuh!.. 11 oyuncu değişikliği olsun. Oyuncu değişikliği ile koronavırusten korunma ne alaka anlamadım anlayan beri gelsin. 0 0 Yanıtla
  • Ferhat : Kadro geniş tabii bizde sözde Forveti çıkartsan ona yakın forvette yok. Berbere müşterinin verdiği cevap gibi bırak dağınık kalsın 0 0 Yanıtla

Advertisement