Son dakika haberleri | İNGİLTERE VE HOLLANDA SAVAŞ GEMİLERİ, ÇANAKKALE BOĞAZI'NDAN PEŞ PEŞE GEÇTİ - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | İNGİLTERE VE HOLLANDA SAVAŞ GEMİLERİ, ÇANAKKALE BOĞAZI'NDAN PEŞ PEŞE GEÇTİ

Son dakika gündem haberi... ÇANAKKALE Boğazı'ndan arka arkaya geçen, İngiliz Kraliyet Donanması'na ait savaş gemisi 'HMS Defender' ile Hollanda Donanması'na ait savaş gemisi 'HNLMS Evertsen', Ege Denizi'ne yol aldı.

02.07.2021 16:56  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANAKKALE Boğazı'ndan arka arkaya geçen, İngiliz Kraliyet Donanması'na ait savaş gemisi 'HMS Defender' ile Hollanda Donanması'na ait savaş gemisi 'HNLMS Evertsen', Ege Denizi'ne yol aldı.

Marmara Denizi'nden saat 14.00 sıralarında Çanakkale Boğazı'na giriş yapan, İngiliz Kraliyet Donanması'na ait D36 borda numaralı 'HMS Defender' ile Hollanda Donanması'na ait F805 borda numaralı savaş gemisi 'HNLMS Evertsen', boğazın manevra yapılması en güç noktası olan Nara Burnu'nu dönükten sonra saat 16.00 sıralarında Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir köyü dağındaki 'Dur Yolcu' yazısı ile Kilitbahir Kalesi önünden geçen savaş gemileri, Ege Denizi'ne doğru yol aldı. Savaş gemilerine boğazı geçişi sırasında güvenlik gerekçesiyle Türk Sahil Güvenlik botlarıyla eşlik edildi.

Son dakika haberleri | İNGİLTERE VE HOLLANDA SAVAŞ GEMİLERİ, ÇANAKKALE BOĞAZI\'NDAN PEŞ PEŞE GEÇTİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | İNGİLTERE VE HOLLANDA SAVAŞ GEMİLERİ, ÇANAKKALE BOĞAZI'NDAN PEŞ PEŞE GEÇTİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement