İnkılâp Kitabevi 34. Uluslararası Kitap Fuarı'na Hazır - Son Dakika
Güncel

İnkılâp Kitabevi 34. Uluslararası Kitap Fuarı'na Hazır

34. Uluslararası Kitap Fuarı 7 Kasım Cumartesi günü kapılarını açıyor.

03.11.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

.TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ve 15 Kasım'a kadar devam edecek fuarda bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Türkiye'nin en köklü yayınevlerinden biri olan İnkılâp Kitabevi de düzenleyeceği panel, söyleşi ve imza günleriyle 34. Uluslararası Kitap Fuarı'nda yer alacak.

34. Uluslararası Kitap Fuarı 7 Kasım Cumartesi günü kapılarını açıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ve 15 Kasım'a kadar devam edecek fuarda bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Türkiye'nin en köklü yayınevlerinden biri olan İnkılâp Kitabevi de düzenleyeceği panel, söyleşi ve imza günleriyle 34. Uluslararası Kitap Fuarı'nda yer alacak.

Atatürk ile ilgili araştırma denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve son günlerde yeni çıkan kitabı Panzehir ile gündemde olan tarihçi-yazar Sinan Meydan, 7-8-14 ve 15 Kasım tarihlerinde 13:00-18:00 saatleri arasında İnkılâp Kitabevi standında okurlarına kitaplarını imzalayacak. Yazar ayrıca 14 Kasım Cumartesi günü 15:30-16:30 saatleri arasında Karadeniz Salonu'nda "Cumhuriyet Tarihi: Yalanlar ve Gerçekler" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

İnkılâp Kitabevi'nin hafta sonlarında düzenleyeceği imza günlerinde ayrıca Aşkım Kapışmak, Füsun Önal, Osman Pamukoğlu, Ahmet Bozkurt, Hayko Bağdat, Özge Uzun, Yaşar Gürsoy ve Feyza Altun sevenleriyle buluşacak.

Mandolin Yayınları'nda ise özellikle küçüklerin sevgilisi Ayşen Oy, Aytül Akal ve Tunç Atalay kitaplarını imzalayacak.

Türkiye'de kişisel gelişim denilince akla gelen ilk isim olan Aşkım Kapışmak ise 7 Kasım Cumartesi günü 15:15-16:15 saatleri arasında Interexpo Salonu'nda "Kalbin Anahtarı" başlıklı söyleşisiyle sevenleriyle buluşacak.

8 Kasım Pazar günü ise Kadının Fenni adlı ilk kitabıyla büyük ilgi gören avukat Feyza Altun, 15:30-16:30 arasında "Kadına Karşı Şiddet" başlıklı söyleşisiyle Büyükada Salonu'nda olacak.

Aynı gün gerçekleştirilecek bir başka etkinlikte ise usta yazar Yaşar Kemal anılacak. Kınalıada Salonu'nda 18:00-19:15 saatleri arasında düzenlenecek "Yaşar Kemal: Sözün Büyücüsü" panelini Ahmet Bozkurt yönetecek. Panelin önemli konuşmacıları ise Feridun Andaç ve Adnan Binyazar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnkılâp Kitabevi 34. Uluslararası Kitap Fuarı'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement