İnönü'de TOKİ Konutlarının Ön Kayıtları Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

İnönü'de TOKİ Konutlarının Ön Kayıtları Başlıyor

İnönü\'de TOKİ Konutlarının Ön Kayıtları Başlıyor

TOKİ tarafından İnönü ilçesine yapılması planlanan 354 dairenin ön kayıt müracaatları 10 Nisan 2018 tarihinde başlıyor.

05.04.2018 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKİ tarafından İnönü ilçesine yapılması planlanan 354 dairenin ön kayıt müracaatları 10 Nisan 2018 tarihinde başlıyor.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan İnönü'de yapılacak olan konutlar için bir araya geldi. TOKİ Başkanı Ergün Turan ile gerçekleşen ziyaret sonucunda İnönü Belediyesi tarafından ön çalışması yapılan proje sonucunda, 3+1 ve 2+1 dairelerin ön kayıtları 10 Nisan 2018 tarihinden itibaren başlanacağı öğrenildi. İsmetpaşa Mahallesi Gavur Çayırı Mevkiine yapacağı konutlar 2+1 ve 3+1 toplam 354 daireden oluşacak olup, 2+1 daireler 2 bin lira, 3+1 daireler ise 4 bin lira ön ödemeli olacak. 45 gün sürecek başvuru sürecinden sonra ihale çalışmaları bitirilip konutların inşaatına başlanacağı belirtildi.

Ziyarette konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Günay, TOKİ konutlarının tüm İnönü'de bulunan vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

26 Eylül 2014 yılında ilk görüşmelerine başlanan Toplu Konut Çalışması ile ilgili konuşan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ise "Eylül 2014 tarihinden bugüne kadar yapılan çalışmaların sonucunda TOKİ ilçemizde 10 Nisan 2018 tarihinde ön kayıt müracaatlarını almaya başlayacak. İlçe sakinlerimiz proje ve proje detaylarını belediyemizin ilçemize açmış olduğu TOKİ irtibat bürolarından alabilecekler. TOKİ konutlarının İnönü İlçesine kazandırılmasında katkısı olanlara teşekkür ederim. İnönü'ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ile İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ziyaret sonrasında TOKİ Başkanı Turan'a Yunusemre Rölyefli tablo hediye etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İnönü'de TOKİ Konutlarının Ön Kayıtları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Son 21 Yılda 217 Bin 740 Dekar Tarım Arazisi Sulamaya Açıldı
    17:49 Kastamonu'da Son 21 Yılda 217 Bin 740 Dekar Tarım Arazisi Sulamaya Açıldı

    DSİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Kastamonu'da son 21 yılda inşa edilen sulama tesisleri ile 217 bin 740 dekar tarım arazisi sulamaya açıldı. Ayrıca, yapılan yatırımlarla 9 baraj ve 2 gölet inşa edilerek 119,68 milyon metreküp su depolama hacmine ulaşıldı. Kastamonu'da taşkın riskini azaltmak için tamamlanan 80 taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, yerleşim yerleri ve arazilerin taşkın kontrolü sağlandı. Ayrıca, Kastamonu'da 86 bin 710 dekar alanda arazi toplulaştırma tescili yapıldı ve 13 HES tesisi ile yıllık 327,38 gigawatt enerji üretimi sağlandı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında Yoğun İlgi Gördü
    17:17 Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında Yoğun İlgi Gördü

    Aydın'da düzenlenen Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı stant, drone ile gübre uygulama, hayvancılık ve arıcılık alanındaki destekleri ve Halk Ege Et'in çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

  • Ticaret Bakan Yardımcısı: KKTC ile ticaret hacmini artırmak ve paylarını genişletmek istiyoruz
    17:00 Ticaret Bakan Yardımcısı: KKTC ile ticaret hacmini artırmak ve paylarını genişletmek istiyoruz

    Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile 2023 yılında 2,5 milyar dolarlık ticaret hacmi gerçekleştirdik.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.

  • Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki
    16:11 Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki

    Trabzon'da Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren 'Alo 199' çağrı merkezinin kapatılma kararı, çalışanlar tarafından protesto edildi. Çalışanlar, kararın Trabzon'un ekonomisine zarar vereceğini ve 350 kişinin işsiz kalacağını belirterek tepki gösterdi.

  • MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek
    16:06 MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), bu yıl "Türkiye Ekonomi Basını Ödülleri" ve "Bilim ve Teknoloji Ödülleri"ni tek çatı altında birleştirerek "Türkiye'nin Gücü Ödülleri" adıyla 9 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle verecek.

  • Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde fiyat etiketi denetimi yaptı
    16:03 Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde fiyat etiketi denetimi yaptı

    Ticaret Bakanlığı ekipleri, 81 ilde restoran ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. Denetimlerde, fiyat tarifelerinin, iş yerlerinin giriş kapısının önüne ve masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde konulup konulmadığı incelendi. Denetimler sonucunda birçok işletmeye idari para cezası uygulandı.


Advertisement