İnşaat Mühendislerinden "Doğubeyazıt İçin Göreve Hazırız" Mesajı - Son Dakika
Güncel

İnşaat Mühendislerinden "Doğubeyazıt İçin Göreve Hazırız" Mesajı

İnşaat Mühendisleri İnegöl Temsilciliği Başkanı Oğuzhan Uslu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

09.03.2017 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret eden İnşaat Mühendisleri İnegöl Temsilciliği yönetimi, Başkan Aktaş'ın görevlendirildiği Doğubeyazıt'ta yapılacak çalışmalarda destek olmak üzere göreve hazır olduklarını ifade ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İnşaat mühendisleri Doğubeyazıt'ta yapılacak çalışmalar için destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

BU ÜLKEDE YETİŞMİŞ BİREYLER OLARAK GÖREVE HAZIRIZ

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İnşaat Mühendisleri İnegöl Temsilciliği Başkanı Oğuzhan Uslu, bu ülkede yetişmiş bireyler olarak Doğubeyazıt'ta yapılacak çalışmalara gereken desteği vereceklerini söyledi. Uslu, ziyaretlerinin sebebinin de bu konuyu görüşmek olduğunu kaydederek "İnşaat Mühendisleri İnegöl temsilciliği olarak Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Ziyaretimizin sebebi, malum gündemimiz Doğubeyazıt.

Başkanımızın görevlendirildiği ve kardeş şehir olarak gördüğümüz Doğubeyazıt'ta bizde inşaat mühendisleri olarak, ülkemizin yetiştirmiş olduğu bireyler olarak her türlü göreve hazır olduğumuzu ifade etmek için Başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımız da bu anlamda düşüncelerimizi olumlu karşıladı, değerlendireceğini söyledi. Yakın zamanda inşallah Doğubeyazıt'ta inşaat mühendisleri olarak Başkanımızın direktifleri doğrultusunda katkı vermeye çalışacağız" dedi.

STK'LARIN SOSYAL PROJELER ÜRETMEK GİBİ BİR SORUMLULUKLARI DA VAR

İnşaat Mühendisleri İnegöl Temsilciliği yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Ülkemizde ve şehrimizde teşekkül ettirilen derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının bana göre sadece rutin bir şekilde bir araya gelmelerinin ötesinde sosyal projeler üretmek, şehre olan bağlılıklarını arttırmak adına aktiviteler yapmak gibi sorumlulukları da var. İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliğinin de bu anlamda güzel düşünceler içerisinde olduğunu geçmişte görmüştük, bugün de şahit oluyoruz" diye konuştu.

Başkan Aktaş, İnşaat mühendisleri İnegöl Temsilciliğinin bu duyarlı yaklaşımını daha önce de ifade ettiğini kaydederek şöyle konuştu: "Gerek Doğubeyazıt gerekse İnegöl fark etmez, bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek adına taşın altına elimizi koyabiliriz anlayışlarını daha önce de bana ifade etmişlerdi. Bugün de hem genel bir değerlendirme yapmak hem de yakın bir zamanda açılışı düşünülen oda temsilciliğinin son konularını istişare etmek ve beraberinde de bir miktar Doğubeyazıt özelindeki bu sosyal sorumluluk projesiyle ilgili neler yapılabilir noktasında istişarelerde bulunduk. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yaşadığımız bu şehre karşı bu ülkeye karşı hepimizin üzerinde çok büyük sorumluluklar olduğunu düşünüyorum. Bunu da yerine getirebilmek adına bazen zihnimizi, bazen iş tecrübemizi ve bazen de maddiyatımızı kullanmak durumundayız. Kardeşlerimiz de bunu yerine getirmenin gayreti içerisindeler. Bu anlayışları ve samimiyetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah onların da bu bilgi birikimleri ve tecrübelerinden istifade etmek düşüncesi içerisinde olduğumuzu ifade ediyor saygılar sunuyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnşaat Mühendislerinden 'Doğubeyazıt İçin Göreve Hazırız' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement