İnşaatı devam eden otoyolda beton levha düştü: 1 ölü - Son Dakika
Güncel

İnşaatı devam eden otoyolda beton levha düştü: 1 ölü

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta inşası devam eden bir yoldan devasa bir beton levhanın aşağı düşmesi sonucu 1 inşaat işçisi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Yaşanan kazada yoldan geçen 8 aracın hasar gördüğü ve araçların içindeki kişilerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

08.05.2023 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İnşaatı devam eden otoyolda beton levha düştü: 1 ölü

BANGKOK - Tayland'ın başkenti Bangkok'ta dün inşası devam eden bir yoldan devasa bir beton levhanın aşağı düşmesi sonucu 1 inşaat işçisi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Tayland'ın başkenti Bangkok'un Rama-2 yolunda öğle saatlerinde inşaatı devam eden bir yoldan devasa beton levha araçların geçişi sırasında aşağıya inşaattan aşağıya düştü. Beton levha, üzerine düştüğü inşaat işçisinin ölümüne neden olurken, bir işçi de yaralandı.

On metre uzunluğunda ve tonlarca ağırlıktaki beton levhanın aşağıya düşme anı ise yoldan geçen araçların trafik kameralarına yansıdı. Yaşanan kazada yoldan geçen 8 aracın hasar gördüğü ve araçların içindeki kişilerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Tayland Otoyollar İdaresi Başkanı Surachet Laopoolsuk yaşanan kazaya ilişkin açıklamasında, hayatını kaybeden 54 yaşındaki Worawut Pannon'ın ailesine başsağlığı diledi. Laopoolsuk, ayrıca olay yerindeki ilk incelemelerde beton levhaları birbirine bağlayan çelik konstrüksiyonun parçalandığının tespit edildiğini ve kazayla ilgili inşaat firmasının sorumlu olduğunu ifade etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İnşaatı devam eden otoyolda beton levha düştü: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnşaatı devam eden otoyolda beton levha düştü: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement