İnşaatın Devleri, Projelerini İnternetten 3 Boyutlu Sunuyor - Son Dakika
Güncel

İnşaatın Devleri, Projelerini İnternetten 3 Boyutlu Sunuyor

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları, markalı konut projelerini haritadaki gerçek yerlerinde 3 boyutlu olarak sergiliyor.

08.10.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüketici alışkanlıklarının farklılaştığı günümüzde, artık ev almak isteyenler net, kısa, öz ve doğru bilgiye zahmetsizce ulaşma arayışındalar. Sadece görsel malzemeyle ya da maketle bunu verebilmenin yetersiz kalacağını düşünen firmalar, teknolojiyle iç içe olan markalı konut projelerini yine teknolojik bir uygulamayla tanıtma yoluna gidiyor. 3DLocationEarth.com'un sunduğu 3 boyutlu sistem, henüz yapım aşamasında olan projenin bittiğinde nasıl görüneceğinden tutun da blokları, sosyal donatıları, ulaşım güzergahları, şehir merkezine olan konumu ve hatta gece&gündüz görüntüsüne kadar projeye ilişkin her detayı oturduğunuz yerden görme fırsatı sunuyor.

3. boyuta taşınan markalı konut projelerinin sayısı 100'ü geçti…

Son dönemde özellikle inşaat sektöründeki lider firmaların yoğun ilgi gösterdiği uygulamayla bugüne kadar 100'ün üzerine proje 3. Boyuta geçti. Uygulamayı kullananlar arasında; bütün projelerini 3 boyuta taşıyan GÜL İnşaat, My Tower Land ve Sky Towers projeleriyle AĞAOĞLU, Dragos Royal Towers, Dap Burgu Kule, Dap Tango Kule, Dap Dalga Kule ve Dap Royal Center projeleriyle DAP YAPI, Garden City, N Tepe, N Towers ve N Şehir projeleriyle ÖZYURTLAR İnşaat, Kozapark ve Kozaşehir projeleriyle GARANTİ KOZA, Kristal Şehir projesiyle İHLAS HOLDİNG, Babil Kuleleri projesiyle ULUHAN GRUP, Asl-ı Bahçe, Avlu 138, Terrace Bahçe, Terrace Feri, Terrace Fulya, Terrace Lido, Terrace Mix ve Terrace Tema projeleriyle İNANLAR İnşaat, Bosphorus City projesiyle SİNPAŞ GYO gibi sektör devleri de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnşaatın Devleri, Projelerini İnternetten 3 Boyutlu Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement