İnşaattan Düşen Tahta Kalıpla Hayatını Kaybetmişti... Zeynep'ten Geriye Bu Görüntüler Kaldı - Son Dakika
3. Sayfa

İnşaattan Düşen Tahta Kalıpla Hayatını Kaybetmişti... Zeynep'ten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

İnşaattan düşen tahta kalıpla hayatını kaybetmişti.

19.12.2017 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaattan düşen tahta kalıpla hayatını kaybetmişti... Zeynep'ten geriye bu görüntüler kaldı

Kafasına inşaat malzemesi düşerek ölen 7 yaşındaki Zeynep'ten geriye bir hafta önce babasıyla aldığı "Cennet" ismini verdiği papağanı ile güzel günlerine çekilen görüntüleri kaldı

Acılı baba,yeterli tedbirin alınmadığı inşaattın sahiplerinden şikayetçi olacak

ELAZIĞ - Elazığ'da kaldırımda yürürken bir inşaattan başına tahta kalıbı düşmesiyle hayatını kaybeden 7 yaşındaki Zeynep'ten geriye "Cennet" isimli papağanı ve güzel günlerinde çekilen görüntüleri kaldı.

Olay dün merkez Cumhuriyet Mahallesi Salim Hazardağlı Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yazıkonak beldesinde ikamet eden Zeynep Bakımlı, annesiyle beraber anneannesine geldi. Kuzeniyle beraber markete gitmek için çıkan küçük Zeynep kaldırımda yürürken 13 katlı inşaattan tahta kalıbının üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Zeynep'ten geriye "Cennet kaldı"

Fırat Üniversitesi Hastanesi morgundan alınan küçük kızın cenazesi Yazıkonak beldesine kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Zeynep'ten geriye ise 1 hafta önce babasıyla beraber aldığı "Cennet" ismini koyduğu papağanı ve görüntüleri kaldı.

Hayatını kaybeden küçük kızın tır şoförü olan babası Ali Bakımlı yaşadığı acıyı anlattı.

İşi gereği Elazığ'dan İstanbul'a nakliye yaptığını aktaran baba Ali Bakımlı, "Cumartesi günü İstanbul'a vardım. Hava şartları olumsuz olduğundan dolayı yüklemiş olduğumuz prekast taşlarını boşaltamadık. Taşları boşaltmamız pazar gününe kaldı. Pazar günü saat 12: 30 civarında telefon geldi. Böyle bir kazanın olduğu anlatıldı. Uçakla Malatya'ya geldim ve kara yolu ile Elazığ'a geçtim" dedi.

'Düşen malzeme çok büyükmüş'

Kızının yaşadığı olayı tam anlamıyla Elazığ'da öğrendiğini dile getiren acılı baba, "Hafta sonu okul tatili olduğu için kızım ve annesi, anneannesine gitmişler. Yolda yürürken inşaatta tedbirler alınmamış, yukarıdan kalıp malzemesi kafasına düşmüş. Hastanede 5 defa kalbi durmuş. 2 ünite kan verilmiş ama kurtarılamamış. Polisler suç aleti malzemeyi götürmüşler. Malzeme o kadar büyükmüş ki ikiye bölüp araca koymuşlar"diyerek olayı anlattı.

Zeynep'in tek çocuğu olduğunu ve arkadaş gibi büyüdüklerini de dile getiren baba,"Kızım ikinci sınıfa gidiyordu ve sınıf başkanıydı. Kızımla çocukluğumu yaşıyordum ve onunla büyüdüm" ifadelerini kullandı.

Taziyeleri kabul eden acılı baba, yeterli tedbir alınmadığı için ilgilerlerden şikayetçi olacağını kaydetti.

İnşaattan Düşen Tahta Kalıpla Hayatını Kaybetmişti... Zeynep\'ten Geriye Bu Görüntüler Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İnşaattan Düşen Tahta Kalıpla Hayatını Kaybetmişti... Zeynep'ten Geriye Bu Görüntüler Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement