"İnsan Eti Yemekten Bıktım" Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

"İnsan Eti Yemekten Bıktım" Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

Güney Afrika'da yaşayan katil zanlısı, bir kadına ait organların bulunduğu torbayla polise teslim oldu. Nino Mbatha adlı katil zanlısı ifadesinde, "İnsan eti yemekten bıktım." dedi.

13.12.2018 19:33  Güncelleme: 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Afrika'da, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise gidip 'insan eti yemekten bıktım' diyen bir büyücü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

KORKUNÇ OLAYIN DAVASI GÖRÜLDÜ

KwaZulu-Natal eyaletinde, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise teslim olan adam, ifadesinde "İnsan eti yemekten bıktım." dedi. Büyücü olduğu iddia edilen adam, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Başka bir büyücünün tavsiyesiyle kadının etlerini yediğini söyleyen adam, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Yargıç, 24 yaşındaki bir kadını etlerini yemek için öldürmekle suçlanan 33 yaşındaki büyücü Nino Mbatha'nın "en iğrenç suçu işlediğini" söyledi.

POLİSE TESLİM OLDU

Mahkeme kayıtlarına göre, olay geleneksel yöntemlerle şifa dağıttığını söyleyen adamın polise teslim olmasıyla ortaya çıktı. Polis, daha sonra Mbatha'nın gösterdiği evde Zanele Hlatshwayo adlı kadının cesedinin parçalarını buldu.

TECAVÜZ EDİP VAHŞİCE PARÇALADI

Polis, kadına önce tecavüz edildiği, sonra başının kesildiği ve iç organlarının boşaltıldığı belirledi.

BBC'nin haberine göre, Güney Afrika yasalarında yamyamlık suçuyla ilgili bir düzenleme bulunmuyor. Ancak cesetlerin parçalanması ve kişilerin tasarrufunda insan dokusu bulundurmaları yasak.

"İnsan Eti Yemekten Bıktım" Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu

Son Dakika Güncel 'İnsan Eti Yemekten Bıktım' Deyip Sırtındaki Ceset Torbasıyla Polise Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Exorcist kamil: adamlar afrikada birbirini yiyor haber oluyor bizim cahillerde alt yorumlarda birbirini yiyor..hadi adamlar yamyam size ne oluyor. 35 1 Yanıtla
    Ali: Kavgacı bir toplumuzda ondan 1 0
  • Şaka mı bu: Aylar önceki haberi niye bi daha veriyor 31 1 Yanıtla
  • : Bu, her haberi, din'e müslümanlı'ğa laik'li'ğe bağlayanlar çok komiksiniz. Konu, yamyam bir adam, siz ne kullanıyorsunuz ? 24 1 Yanıtla
  • Murat: yamyamlar 11 9 Yanıtla
  • gag: Bunlarda adam yemek meşhur bizde de Kul hakkı yemek. 19 1 Yanıtla
  • Rizeli: Allahim su yaratikleri telef et. 12 2 Yanıtla
  • Brs: Murat sana katiliyorum bazi kesimler biz muslumaniz diyor muslumanlikla alakasi olmayan seyler yapiyor bir yerde bir yanlislik var o kesimler muslumansa o zaman biz degiliz biz muslumansak onlar degil 4 6 Yanıtla
  • ÜMİT: oha lan biz normal eti bulamıyoz 7 1 Yanıtla
  • Hasan Cansu : Dikkat et 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement