İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması ilgi Gördü - Son Dakika
Güncel

İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması ilgi Gördü

BİİB'2015 kapsamında açılan 165 firmanın açtığı stantlara, 3 konferans, 35 firma sunumu ve 16 sertifikalı eğitim programına Bursalılar büyük ilgi gösterdi.

05.12.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sene 4'üncüsü yapılan Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği, Bursa Kent Konseyi, Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ortaklığında yapılan BİİB'2015, yoğun ilgi gördü. Bir yanda Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki stant alanında iş arayanlarla firma yetkilileri birebir görüşmeler yaparken, diğer yanda Osmangazi, Hüdavendigar ve seminer salonlarındaki konferans, seminer ve sertifikalı eğitim programları düzenlendi. 165 firmanın 189 stantla katıldığı, 3 konferans, 35 tane firma sunumu, 16 tane sertifikalı eğitim programının yer aldığı buluşmaya, Bursalılar büyük katılım gösterdi.

"Ahmet Şerif İzgören-Sunay Akın-Oğuz Saygın"

Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda düzenlenen konferans programlarında Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Yazar, Şair, Koleksiyoncu ve İstanbul Oyuncak Müzesi'nin kurucusu Sunay Akın, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, sevenleriyle bir araya gelerek birbirinden farklı konularda sunumlar yaptı. 'Bir Hikayeniz Olacak Mı?' temalı konuşma yapan Ahmet Şerif İzgören, yaklaşık bir buçuk saat süren konferansta toplumun gizli kahramanlarını ve sessiz sedasız topluma kattıkları değerleri anlattı. Sunay Akın ise 'Geçmişten Bugüne, Söyleşi' konulu konferansında kendine has üslubuyla dinleyenlere zamanda yolculuk yaptırdı. Oğuz Saygın ise 'Hedef Belirleme-Sıra Dışı Yaşam Becerileri' konulu konferansında dinleyicileri de sahneye alarak zihnin ne kadar karmaşık bir yapı olduğunu ve iletişimin önemini örnekler sunarak anlattı. Yüzlerce kişinin katıldığı konferansların sonunda konuşmacılar sevenleriyle de bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması ilgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement