İnsan Kaynaklarının Nabzı Bu Yıl da PERYÖN Zirvesi'nde Atacak - Son Dakika
Güncel

İnsan Kaynaklarının Nabzı Bu Yıl da PERYÖN Zirvesi'nde Atacak

Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ve 15 konuşmacıyı ağırlayacak zirvenin, bu yıl da sektöre önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

26.04.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından insan kaynakları profesyonelleri, liderleri, yöneticileri ve İK alanına ilgili duyan herkesi bir araya getiren ve insan yönetimi konusunda güncel fikir paylaşımlarının yapıldığı, Türkiye çapında ilgiliyle takip edilen İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 14'üncüsü, 26-27 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi'nin uzun yıllardır sürdürerek geleneksel hale getirdiği, insan kaynakları alanında son trendlerin ve insan yönetimi konusunda güncel fikirlerin paylaşıldığı, sektörün dünü, bugünü ve geleceğinin çarpıcı örneklerle masaya yatırıldığı İK Zirvesi'nin 14'üncüsü için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

PERYÖN tarafından 13 yıldır düzenlenen ve Türkiye çapında sektörel deneyimi üst düzeyde olan önemli isimlerin katılımcı olarak yer aldığı, İK alanındaki yeni yöntem ve uygulamalarla birlikte katılımcılara ilham kaynağı oluşturulması hedeflenen organizasyonun bu yıl ki teması, 'Kurbağanın Görebildiği' olarak belirlenirken, Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan dev buluşma, 26-27 Mayıs tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2 gün süresince; 'Yeni Dünya, Yeni Tüketici, Yeni Şirket', 'İK Dönüşümü', 'İK ve Algı Yönetimi', 'Liderlik Nöropsikolojisi', 'Yaşam Sanatı', 'İK'da Doğru Bildiğimiz Yanlışlar', 'Büyük Dataya Gelene Kadar', 'İletişim Yoksa Liderlik Yok', 'Kurumsal Örgütlenmede Olağanüstü Durumlara Karşı Hazırlıklı Olma' gibi çarpıcı konu ve içeriklerin, Türkiye'nin önde gelen isimlerinin paylaşımlarıyla katılımcılarla buluşması hedefleniyor.

"Birbirinden Değerli İsimler"

Dev organizasyona; Gazeteci Yazar, TV Programcısı Serdar Kuzuloğlu, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Ali Poyrazoğlu, Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azöz, İletişim Koçu- Gazeteci Dr. Sedef Kabaş, Sinema ve Seslendirme Sanatçısı Betül Arım, Ford Otosan, İK Direktörü Nursel Ölmez, Borusan Holding İK Grup Başkanı Semra Akman, Yönetim Danışmanı Mehmet Bilgiç, Marmara Üniversitesi'nden Öğretim Görevlisi Prof. Dr. M. Kemal Kuşçu, Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. İdil Işık, Vodafone İş Sürekliliği Müdürü Mustafa Komut, Denizbank, Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya gibi birbirinden değerli isimler konuşmacı olarak katılım gösterecek.

"Ülkemizdeki İK Sektörünün Gelişimine Katkı Sağlamak İstiyoruz"

13 yıldan bu yana ilgiyle takip edilen ve liderler, yöneticiler, insan kaynakları profesyonelleri ve insan yönetimi konusuna ilgi duyan tüm bireyleri bir araya getiren buluşmanın, bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştirecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan içerisinde olduklarını kaydeden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, organizasyonla ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiğini vurgulayarak, amaçlarının yine, İK alanında Türkiye'ye örnek olacak kazanımlar ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti.

"İnsan Kaynaklarına İlgi Duyan Herkes Davetli"

İK sektörünün ülkemizdeki gelişimine ve geleceğine yön vermesi hedeflenen bu organizasyonun, Bursa'daki İK potansiyelini ve gücünü, kitlelere gösterebilme açısından da büyük önem taşıdığını aktaran Özçengel, değişen dünyada İK alanında da her geçen gün yeni gelişmelerin yaşandığını anımsatarak, 2 gün boyunca İK ile ilgili son gelişmelerin gündeme taşınacağı buluşmaya, insan kaynakları alanına ilgi duyan herkesin davetli olduğunu söyledi.

"İğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batıracağız"

İK sektörünün iş dünyasının gelişiminde çok kritik rolleri olduğunu belirten Özçengel; "Bu yıl temamız "Kurbağanın Görebildiği" olarak şekillendi. Bu tema ile bir nevi iğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batıracağız. Geleceğe yön vermek için de kendimizi derinlemesine değerlendireceğimiz bir akış hazırladık. İnanıyoruz ki öz değerlendirme yapmak, hedeflere ulaşmak için hepimizde bir farkındalık yaratacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnsan Kaynaklarının Nabzı Bu Yıl da PERYÖN Zirvesi'nde Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement