İnşatta İstinat Duvarı Çöktü; 1'i Ağır 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İnşatta İstinat Duvarı Çöktü; 1'i Ağır 2 Yaralı

İnşatta istinat duvarı çöktü; 1'i ağır 2 yaralıANKARA - Başkent'te bir inşaatın istinat duvarı çökmesi sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

01.12.2017 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşatta istinat duvarı çöktü; 1'i ağır 2 yaralı

ANKARA - Başkent'te bir inşaatın istinat duvarı çökmesi sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Gün Sazak Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gün Sazak Caddesi üzerinde bulunan inşaatın saat 14.45 sıralarında istinat duvarı çöktü. O sırada inşatta çalışmakta olan İrfan Çağlar ve Yakup Çağlar çöken istinat duvarının altında kaldı. Vatandaşlar, olayı hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekipler kısa sürede olay yerine geldi. Polis ekipleri olayın yaşandığı yeri 'Girilmez' şeridi ile çevirdi. Daha sonra itfaiye ekipleri istinat duvarı altında kalan 2 akrabayı çıkararak ambulanslara aldılar. Olay yerinde ağır yaralanan ve durumunun kötü olduğu öğrenilen İrfan Çağlar hemen Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralı Yakup Çağlar ise olay yerinde bulunan diğer ambulansta yapılan ilk müdahale sonrası Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayı gören vatandaşlar ise, "Büyük bir gürültü sesi duyduk. Burada kalabalık oluşumca bizde buraya geldik. Sonra fark ettik ki iki işçi duvarın altında kalmış. Birinin durumu iyiydi sanki ama diğerinin kötüydü. Ayağı ağzına gelmişti resmen" dediler.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İnşatta İstinat Duvarı Çöktü; 1\'i Ağır 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnşatta İstinat Duvarı Çöktü; 1'i Ağır 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement