Instagram Çevrim Dışı Modu Android Cihazlara Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

Instagram Çevrim Dışı Modu Android Cihazlara Geliyor

Instagram Çevrim Dışı Modu Android Cihazlara Geliyor

Instagram Çevrim Dışı Modu Android Cihazlara Geliyor.

21.04.2017 03:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram Çevrim Dışı Modu Android Cihazlara Geliyor.

Instagram Çevrim Dışı Modu Android Kullanıcılarını ve internet bağlantı sıkıntısı çeken kullanıcılarını sevindirecek.

Instagram Android cihazlar da internet bağlantanız olmasa bile çalışmaya devam edebileceksiniz. Instagram Çevrim Dışı Modu yani Instagram Off-line Modu Android Kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Facebook'un gelişmekte olan ülkelerdeki kullanıcılarına hitap edecek Facebook Lite sürümü varsa Instagram'ın Android Cihazlar için Çevrim Dışı Modu artık var.

Instagram Çevrim Dışı Modu Android Sürümünde!

Facebook şirketin düzenlediği F8 etkinliğinde Instagram Android Uygulamasının hemen hemen tüm özelliklerinin çevrimdışı çalışabildiğini açıkladı.

Gelişmekte olan ülkelerdeki birçok kullanıcı için ilaç gibi olacak yeni özellik, mobil internete ulaşmakta sıkıntı çeken bu bölgelerdeki kullanıcılara uygulamayı kullanabilme özelliği getiriyor. Uygulama internete bağlı olduklarında yükledikleri son görüntüleri ve profiller üzerinde çalışma imkanı sağlıyor. Fotoğraflara beğenme ve yorumlar yapabilir, bazı profilleri takip edebilir veya kaldırabilirsiniz. Tüm Bunları çevrim dışı yapabilirsiniz. İlk internet bağlantısına sahip olduğunuzda ise uygulama otomatik olarak bu yaptığınız değişiklikleri güncelleyecektir.

Instagram'ın Android uygulaması, daha önce indirilen içeriğe göz atmanıza olanak tanıyor. Bu sayede, mesajlar, beğenme, kaydetme ve yorum yapma gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Değişiklikler, bir sonraki çevrimiçi ziyaretinizde Instagram'ın sunucularıyla senkronize edilecek.

Neden Android Cihazlarda Çevrim Dışı Modu Etkin?

Instagram, Android cihazlar gelişmekte olan pazarda daha yaygın bir kullanıma sahip olduğu için, bu özelliği yalnızca Android uygulaması için etkinleştirdi. Ayrıca daha önce yüklenen yayınları ve yorumları önbelleğe alır, ancak kullanıcılar internet bağlantısı olmadan bunlarla etkileşim kuramazlar.

iOS'a Ne zaman geleceği henüz belli değil. Gelir mi ? Göreceğiz.

TechCrunch

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Instagram Çevrim Dışı Modu Android Cihazlara Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement