Instagram da Modaya Uyuyor! - Son Dakika
Teknoloji

Instagram da Modaya Uyuyor!

Instagram da Modaya Uyuyor!

Canlı yayın yapabileceğiniz sosyal ağların arasına, şimdi de Instagram ekleniyor!

11.11.2016 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal ağların bir çoğunun canlı yayın işlevi sunduğunu biliyoruz. Görünüşe bakılırsa Instagram da bu işlevi sunmanın planlarını yapıyor.

Instagram CEO'su Kevin Systrom, Financial Times ile yaptığı bir söyleşide canlı video işinin "çok heyecan verici" olduğunu söyledi. "Yaptığımız şeyi ileriye taşıyabileceğimizi düşünüyorum" diye konuşan Systrom, "Sevdiğim bir kişiyle ilişkilerimi güçlendirmeye çalışıyorsam, canlı video, bu kişiyle yakın olmak için harika bir yol olurdu."

Canlı yayın işlevini merkezi bir işlev haline getiren Facebook'un kontrolündeki Instagram'ın kendi canlı yayın işlevini sunmak istemesi, gayet doğal. Bununla birlikte canlı yayın işlevinin tam olarak nasıl çalışacağı ve ne zaman kullanıcılara sunulmaya başlanacağı bilinmiyor.

bir süre önce yayınlanan haberine göre canlı yayın işlevi, Stories bölümünde gösterilecekti. Canlı yayın yapan kullanıcılar, kırmızı daire içerisinde görünecek ve profil fotoğrafının yanında "Live" ibaresi yer alacaktı. Canlı yayın yapmak için ise "Go Insta!" düğmesine basmak yetecekti.

Instagram'ın canlı video işlevini muhtemelen çok fazla beklemeyeceğiz, bu yüzden Instagram'dan canlı yayın yapmaya veya izlemeye hazırlıklı olun.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Instagram da Modaya Uyuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement