Inter Galibiyeti Hatırladı: 4-2 - Son Dakika
Spor

Inter Galibiyeti Hatırladı: 4-2

Inter Galibiyeti Hatırladı: 4-2

Üç haftadır galibiyet alamayan Inter, evinde ağırladığı Verona'ya acımadı.

26.10.2013 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serie A'nın dokuzuncu haftasında Hellas Verona'yı konuk eden Inter, rakibini 4-2 mağlup etti. Inter'e galibiyeti getiren golleri kendi kalesine Vangelis Moras, Rodrigo Palacio, Esteban Cambiasso ve Rolando kaydetti. Raphael Martinho ve Romulo'nun golleri ise Verona'ya yetmedi.

Maça hızlı başlayan taraf Inter oldu. Esteban Cambiasso'nun ikinci dakikadaki şutu kaleyi bulmadı ama dokuzuncu dakikada Vangelis Moras, ters bir vuruş yapatak topu kendi ağlarıyla buluşturdu ve Inter'i öne geçirdi: 1-0.

Bu golün hemen ardından farkı ikiye çıkaran gol geldi. 12'nci dakikada köşe vuruşu sonrası yaşanan karambolde topu önünde bulan Rodrigo Palacio, topu ağlarla buluşturdu ve takımını rahatlatan isim oldu: 2-0.

20'den sonra Verona oyuna ortak oldu. 25'te Luca Toni'nin kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. 32'de Raphael Martinho, düzgün bir vuruşla farkı bire indirdi: 2-1.

Fakat Inter'in bu gole cevabı gecikmedi. Rodrigo Palacio'dan 38'de pası alan Esteban Cambiasso, topu ağlarla buluşturdu ve ilk devrenin skorunu il acirc;n etti: 3-1.

Inter, ikinci yarıya da hızlı başladı. 56'da sahneye Rolando çıktı ve yakın mesafeden attığı golle Inter'i iyice rahatlattı: 4-1.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Verona, Luca Toni'nin pasıyla topla buluşan Romulo'dan bir gol daha kaydetti ama 3 puanı alan taraf Inter oldu: 4-2.

Inter, bu galibiyetle 18 puana çıktı. Verona ise haftayı 16 puanda kapattı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Inter Galibiyeti Hatırladı: 4-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement