Inter Icardi İçin Teklif Bekliyor - Son Dakika
Spor

Inter Icardi İçin Teklif Bekliyor

Inter Icardi İçin Teklif Bekliyor

İtalya Serie A takımlarından Inter'in, golcü futbolcusu Mauro Icardi'yi satış listesine koyduğu iddia edildi.

02.02.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A takımlarından Inter'in, golcü futbolcusu Mauro Icardi'yi satış listesine koyduğu iddia edildi.

Spor Mediaset'in haberine göre Inter teknik direktörü Roberto Mancini'nin bu sezon gösterdiği performansı yetersiz bulduğu Mauro İcardi'nin uygun bir teklif gelmesi durumunda Ocak ayında satılabileceğini yönetime bildirdiği belirtildi.

Inter'in 2013 yılında 12 milyon euro bedelle Sampdoria'dan transfer ettiği Mauro Icardi'nin satışından en az 25 milyon euro beklediği, belirtilen rakamın altındaki tekliflere olumsuz yanıt verileceği de haberin ayrıntıları arasında yer alıyor.

Sezon başında Mancini tarafından takım kaptanlığına getirilen Mauro Icardi'nin ligde bu sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans sergileyerek 18 maçta yalnızca 8 golde kalması sonucu gözden düştüğü belirtiliyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta Giuseppe Meazza'da oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan maçın ardından Mancini tarafından açıkça eleştirilmişti. Dün gece oynanan Milano derbisinde de kaçırdığı penaltı sonrası alınan 3-0'lık ağır mağlubiyetin adeta tek sorumlusu gibi lanse edilen İcardi'nin tüm bu olanlarda sonra takımda kalmasının zor olduğu belirtiliyor. Icardi'nin İtalyan kulübünde 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Icardi ile ilgilenen takımlar arasında Manchester City, Chelsea ve Liverpool'un olduğu öğrenildi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Inter Icardi İçin Teklif Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement