Inter Miami'nin Falcao ısrarı sürüyor - Son Dakika
Spor

Inter Miami'nin Falcao ısrarı sürüyor

Amerika Majör Ligi'nde yeni sezonla birlikte boy gösterecek olan David Beckham'ın takımı Inter Miami, Radamel Falcao'dan vazgeçmiyor. Inter Miami, Falcao için bir teklif daha yapacak.

06.01.2020 14:06  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında Monaco'dan Galatasaray'a büyük umutlarla gelmesine rağmen ağır sakatlık problemleriyle karşı karşıya kalan ve sadece 11 maçta görev alan Radamel Falcao bir kez daha Inter Miami'nin gündemine geldi.

BECKHAM ÇOK İSTİYOR

Akşam'ın haberine göre; David Beckham'ın ortağı ve başkanı olduğu Inter Miami'nin Meksikalı teknik direktör Diego Alonso ile anlaşmasının ardından bomba transferlerle kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan MLS kulübünün Chelsea'de oynayan Pedro'dan sonra M.City forması giyen David Silva'yla da masaya oturduğu belirtilirken, Beckham'ın Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'yu da çok istediği ve yeniden teklif yapacağı öğrenildi.

SON KARAR YÖNETİMİN

Daha önce Matias Pellegrini ve Carranza gibi futbolcuları kadrosuna katan Inter Miami'nin Falcao'dan vazgeçmeyeceği ifade edilirken, transferde son kararı Galatasaray yönetiminin vereceği kaydedildi.

(Akşam)

Inter Miami\'nin Falcao ısrarı sürüyor

Son Dakika Spor Inter Miami'nin Falcao ısrarı sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • andsmero: Yollayin gitsin fos çıktı 2 1 Yanıtla
  • Dramatik : 80 milyon euro versin 1 1 Yanıtla
  • Mustafa: Hemeeen vönderiiiiin cimbooooom 2 0 Yanıtla
  • TARATOR: FUTBOLU KİŞİSELLEŞTİRMEYİN FUTBOL EKİP OYUNUDUR TÜRK FUTBOLUNU KURTARACAK OLAN EKOLDÜR AYNI ŞEKİLDE TAKIMLARI AVRUPADA BAŞARILI KILACAK OLAN DA SİSTEM VE EKOL DÜR BAZI TEKNİK DİREKTÖRLER ÇAREYİ TRANSFERDE ARIYOR BUNLAR ÖNCE TAKIMI İYİ ÇALIŞTIRIP SİSTEM OTURTSUN TIPKI DERWALL İN GORDON MİLN İN YAPTIĞI GİBİ 2 0 Yanıtla
  • harbigs: 30 milyon euro 2 0 Yanıtla
  • CİMİ BOM: ZARAR ETMİYORSAN GÖNDER GİTSİN. 0 0 Yanıtla
  • Hemşinli: Bitik Falcaoyu Gsli taraftarlara şirin gösterip 3 yıl daha çakma çabası haberler. 0 0 Yanıtla

Advertisement