Inter Taraftarından 'Sopa' Uyarısı - Son Dakika
Spor

Inter Taraftarından 'Sopa' Uyarısı

Inter Taraftarından \'Sopa\' Uyarısı

İtalya Ligi Serie A'da kötü günler geçiren Inter'in fanatik taraftar grubu Curva Nord oyuncuları tehdit etti.

13.02.2012 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Ligi Serie A'da kötü günler geçiren Inter'in fanatik taraftar grubu Curva Nord oyuncuları tehdit etti.

Serie A'da sonuncu durumda olan Novara'ya bu sezonki ikinci randevuda da mağlup olan Inter böylelikle son dört maçta ancak bir puan toplayabilmiş oldu.

Novara maçı boyunca takımı destekleyen fanatik taraftar grubu Curva Nord, son 10 dakikada ise futbolcular ve kulüp sahibi aleyhine tezahüratlarda bulundu.

"BEYZBOL SOPALARIYLA GELİYORUZ"

Kulübün sahibi Massimo Moratti için "Teşekkürler Moratti, şimdi defol" şeklinde tezahürat yapan Curva Nord isimli tribün grubu, futbolculara yönelik olarak ise "İşinizi yapın", "Adamlığınızı gösterin" ve "Geliyoruz, beyzbol sopalarıyla geliyoruz" tezahüratlarını yaptılar.

"CAPELLO'YU İSTEMİYORUZ"

Inter taraftarının hedefinde, gelecek sezon takımın başına geçeceği iddiaları bulunan Fabio Capello da vardı. Daha önce ezeli rakipleri Milan'ı çalıştırmış olan İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörünün aday listesinde olmaması gerektiğini "Onu istemiyoruz, Capello'yu istemiyoruz" tezahüratlarıyla gösterdiler.

"UTANÇ... OYUN BİTTİ"

Öte yandan; sadece fanatik taraftar grupları değil, Milano şehrinde Inter'e gönül veren kadın taraftarlar da Massimo Moratti'ye tepkilerini gösteriyor. Bugün kulüp merkezi önünde üç kadın "Utanç... Oyun bitti" pankartı açtı.

HERTHA BERLİN TARAFTARI DA KULÜP TESİSLERİNİ BASMIŞTI!

%%EMBEDVIDEO_2723%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Inter Taraftarından 'Sopa' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement