"İnternet Medyası" Konulu Seminer - Son Dakika
Güncel

"İnternet Medyası" Konulu Seminer

"İnternet Medyası" Konulu Seminer

Tarım; Radyo Televizyon öğrencilerine seminer verdi

09.04.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da 2009 yılında beri yayın hayatını sürdüren Canses.net İnternet Haber Portalı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferhun Tarım; İMKB M. Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Radyo ve Televizyon Alanı Öğrencileri'ne "İnternet Medyası" konulu seminer verdi.

İNTERNET MEDYASI İLE İLGİLİ KOLAYLIKLAR, ZORLUKLARI VE GİDİŞATI

Mesleki seminerlerini sürdüren Yenikent Camili Mahallesi'nde eğitim-öğretime devam eden İMKB M. Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Zeki Beyhan ile Bülent Altınbaş Öğretmenliği'ndeki Radyo ve Televizyon Alanı Öğrencileri; önceki gün Sakarya'da 2009 yılında beri yayın hayatını sürdüren Canses.net İnternet Haber Portalı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferhun Tarım'ı konuk etti. Okulun Salonu'nda gerçekleşen programda Radyo ve Televizyon Alanı öğrencileriyle biraraya gelen Ferhun Tarım; "İnternet Medyası" hakkında seminer vererek, konu ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerine üniversite öncesinde hedeflediği ve başarabileceği mesleği seçmesi gerektiğini vurgulayan Ferhun Tarım; internet medyası ile ilgili kolaylıklar, zorlukları ve gidişatı hakkında çeşitli kaynaklar göstererek bilgiler verdi. Seminer sonrasında Ferhun Tarım'a teşekkür eden Radyo ve Televizyon Alanı Öğretmenleri Zeki Beyhan ile Bülent Altınbaş teşekkür ederken, İMKB M. Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kurucu Okul Müdürü Ali Erbay da, okullarında vermiş olduğu seminerden dolayı Canses.net İnternet Haber Portalı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferhun Tarım'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İnternet Medyası' Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement