İnternetten Aldığı Tüfeği Denerken Canından Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

İnternetten Aldığı Tüfeği Denerken Canından Oldu

İnternetten Aldığı Tüfeği Denerken Canından Oldu

Adana’da bir kişi internetten yeni aldığı pompalı tüfeğini denerken yanlışlıkla kendini vurarak hayatını kaybetti.

09.11.2017 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişi internetten yeni aldığı pompalı tüfeğini denerken yanlışlıkla kendini vurarak hayatını kaybetti.

Olay, Seyhan İlçesi Koyuncu Mahallesi 8001 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 51 yaşındaki Mehmet Fatih Özdemir birkaç gün önce İstanbul'dan Adana'ya arkadaşlarını ziyaret etmek için geldi. Ziyarete geldiği arkadaşının evinde oturduğu sırada internetten yeni aldığı pompalı tüfeği denemek isteyen Özdemir, dışarı çıktı. Arkadaşının otomobilinde bulunan pompalı tüfeğini alarak ambalajından çıkarttı. Özdemir daha sonra pompalı tüfeğe fişekleri doldurarak havaya bir el ateş etti. Bu sırada tüfekte tutukluk yaparken, Özdemir tutukluğunun nedenini bulmak isterken silah birde ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar Özdemir'in yüzüne isabet etti. Özdemir kanlar içinde yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Özdemir'in öldüğü belirlendi.

Polis ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Özdemir'in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnternetten Aldığı Tüfeği Denerken Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.


Advertisement