Büyük Aşk Böyle Başladı! İngiliz Kadını Tavlamak İçin Türk Mankenin Fotoğrafını Yollamış - Son Dakika
Dünya

Büyük Aşk Böyle Başladı! İngiliz Kadını Tavlamak İçin Türk Mankenin Fotoğrafını Yollamış

Emma Perrier isimli İngiliz kadın, online bir tanışma uygulamasından tanıştığı erkekten fotoğraf istedi. Gelen fotoğrafları internette aratınca gözlerine inanamadı.

19.01.2018 14:29  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Emma Perrier isimli kadın, internetteki bir uygulamadan tanıştığı erkekle günlerce konuştu. Kendisini Ronnie Scicluna ismiyle tanıtan adam, West Midlands'ta yaşadığını söyledi. Adam yarı İtalyan olduğunu söylemişti.

ŞÜPHELENDİ

Ancak bir sürelik sohbetin ardından Ronnie'nin İtalyanca bilmemesinden şüphelenen kadın, kendisine fotoğraf göndermesini istedi.

TÜRK MANKENİN FOTOĞRAFLARINI GÖNDERDİ

Bir restoranda yöneticilik yapan Perrier, gelen fotoğrafları internette aratınca şoka uğradı. Aslında 55 yaşında olan Alan Stanley, kendisinin yerine Türk manken Adem Güzel'in fotoğraflarını kadına yollamıştı. Gerçek Alan Stanley'i görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Perrier, Türk modelin çalıştığı ajansa ulaşarak 55 yaşındaki adamın fotoğrafları kullandığı bilgisini paylaştı.

GERÇEĞİNE AŞIK OLDU

Türkiye'deki ajans aracılığıyla Adem Güzel'le iletişim kuran Emma, Türk modelle uzun süre internet üzerinden konuştu. Çift bir araya geldiğinde, manken Güzel İngiltere'ye taşınmaya karar verdi.

MODERN BİR AŞK HİKAYESİ

İngiliz basını, "Hayli modern bir aşk hikayesi" başlığıyla Perrier ve Güzel'in haberini manşetten verdi. Filmleri aratmayan olaylarla bir araya gelen çift, halihazırda Twickenham'da yaşıyor.



Büyük Aşk Böyle Başladı! İngiliz Kadını Tavlamak İçin Türk Mankenin Fotoğrafını Yollamış

Son Dakika Dünya Büyük Aşk Böyle Başladı! İngiliz Kadını Tavlamak İçin Türk Mankenin Fotoğrafını Yollamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ??????: Lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ? Dingiltere hayaliyle kim bilir neyini bıraktı.bize de ancak Afgan , Bangladeş ,Türkmen Azeri Kırgız hırsız Tatar Gürcü gelir. İmkanım olsa bu ülkede 1 saat durmam. Beni tiksindirdiler ülkemden. Ülkemizde mülteci olduk. İş yok güç Yok 8 16 Yanıtla Osmanlı : Çalışana iş çok. Madem bu ülkeyi sevmiyorsun defolup gideceksin 1 1 Osmanlı ya cevap: Madem iş çok iş ve işçi koruma haber ver işsizlik oranı düşsün. Belki İŞKUR bizi de çağır be dingil 0 0
  • ATINISEVENKOVBOY: BENİM ATIN FOTOĞRAFINIDA GÖNDERMİŞLER 1 6 Yanıtla
  • KAMİLLL: ne var canım adam gençken böle imiş dış görünüşe önem vermeden et dövme işine girilse sıkıntı kalmayacağına inanıyorum:) 1 6 Yanıtla
  • Rizeli: Dingil 0 1 Yanıtla
  • Mustafa dolaş: Adam kumar oynamış elindeki sermayeyi de kaybetmiş 0 0 Yanıtla
  • Heyyyyy: Adam kumar oynamış elindeki sermayeyi de kaybetmiş 0 0 Yanıtla
  • Naji: Bos isler 0 0 Yanıtla

Advertisement