İntihar Eden Polisin Cenazesine Emniyet Müdürü Çapkın da Katıldı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Polisin Cenazesine Emniyet Müdürü Çapkın da Katıldı

İntihar Eden Polisin Cenazesine Emniyet Müdürü Çapkın da Katıldı

Küçükçekmece'de 2,5 aylık hamile eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden polis memuru Mehmet Temiz son yolculuğuna uğurlandı.

16.11.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de 2,5 aylık hamile eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden polis memuru Mehmet Temiz son yolculuğuna uğurlandı. Temiz'in cenaze namazına İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da katıldı.

Önceki gece, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru Mehmet Temiz, tartıştığı 2,5 aylık hamile eşini silahla vurarak öldürdü.

Mehmet Temiz, ardından aynı silahla intihar etti. Polis memuru ile eşinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan polis memurunun cenazesi, ailesi tarafından alınarak Bahçelievler Zafer Mahallesi'ndeki Muhammediye Camii'ne getirildi. Temiz'in cenaze namazına İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, meslektaşları yakınlarıkatıldı. Temiz'in cenazesi öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Arnavutköy'de bulunan Taşoluk Mezarlığı'na götürüldü. Mehmet Temiz ve Ebru Temiz'in cenazesinin ise Diyarbakır'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Polisin Cenazesine Emniyet Müdürü Çapkın da Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement