Polis, İntihar Girişiminden Bulunan Vatandaşı Son Anda Tutarak Kurtardı - Son Dakika
3. Sayfa

Polis, İntihar Girişiminden Bulunan Vatandaşı Son Anda Tutarak Kurtardı

Zonguldak'da psikolojik sorunları olan ve alkol alan bir kişi, intihar için çıktığı köprü korkuluklarından yaka paça çekilerek kurtarıldı.

20.10.2018 14:45  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde psikolojik sorunları olan Kemal Y., çıktığı köprü korkuluklarından yaka paça çekilerek kurtarıldı. Y.'nin alkol aldıktan sonra köprüye çıktığı öğrenildi.

ALKOL ALMIŞ

Edinilen bilgiye göre, olay, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Kemal Y., (48) isimli şahıs alkol alarak Çaycuma Köprüsüne çıktı. Köprünün korkuluklarından sarkan şahsı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

YARIM SAAT BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Köprüye gelen ekipler yaklaşık yarım saat şahsı ikna etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanan sivil bir polis memuru, kolundan yakaladığı şahsı yaka paça çekerek köprünün korkuluklarından çıkarmayı başardı.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk muayenesi yapılan Kemal Y. isimli şahıs daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümüne sevk edildi.

Polis, İntihar Girişiminden Bulunan Vatandaşı Son Anda Tutarak Kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Polis, İntihar Girişiminden Bulunan Vatandaşı Son Anda Tutarak Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Maho: Millet sokaklarda aç ac 7 3 Yanıtla
  • X: Sırf bu olayla ilgili söylemiyorum ama bu aralar ekonomik sıkıntılardan intihar eden yada kalkışan herkese psikolojik sorunlu deniliyor.....evet psikolojik sorunlu bu insanlar fakat pkolojilerini sorunlu hale getiren nedir....Türkiye'de günde ortalama en az ama en az 50 intihar vakası var ve bu normal değil.....yıllara göre bakılsa her geçen yıl ne kadar arttığıda görülür....20 yılda 20 kat artmadıysa taksim meydanında kara kaçan gibi anırırım. 7 0 Yanıtla
  • Ahsen: Karadenizde köpru kaldimi kiii.. selde 7 köpru yikildi.. 0 0 Yanıtla

Advertisement